Boka flyg

Type

Resenärer

Vuxna (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Barn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spädbarn under 2 år (inget säte)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

Cabin Class

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

9 Endast valda datum Economy

Type

Resenärer

Vuxna (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Barn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spädbarn under 2 år (inget säte)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptionsDetta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Sök flyg

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Sök flyg

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Sök flyg

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Vänligen fyll i alla fält

Stäng
Kontakta oss
Skriv till oss

Drömmer du om att studera eller att göra en praktik utomlands? Du kanske har ett hum om vad du vill göra och vart du vill resa men behöver bolla med någon som har gjort något liknande. Eller du kanske bara inte vet var du ska börja. Hör av dig till oss med dina drömmar, så hjälper vi dig att uppfylla dem.

Detta fält behöver fyllas i
Detta fält behöver fyllas i

Tack för ditt mejl!

Vad roligt att du vill utomlands! Vi återkommer till dig så snart vi kan. 

Vi har för tillfället problem med att våra e-mail ibland fastnar i spamfiltret hos våra kunder. Kolla därför i ditt spamfilter om du saknar svar från oss.

Vi hörs snart!

KILROY

Du kommer att få en mailbekräftelse på din förfrågan inom kort. {{email}}

Boka ett möte

Vill du snacka utlandsstudier med oss? Boka in ett möte med våra studierådgivare för att få hjälp med att hitta dina drömstudier. Du kan välja att ta mötet i en av våra butiker, via telefon eller som videosamtal. Våra öppettider är kl. 12:00-16:00, måndag till fredag, och mötena kan ske mellan 10:00-18:00.

Detta fält behöver fyllas i

Vad kul att du hör av dig!

Vad roligt att du vill du vill utomlands! Vi återkommer till dig och bekräftar tid och plats för din kostnadsfria studierådgivning så snart vi kan.

Vi har för tillfället problem med att våra e-mail ibland fastnar i spamfiltret hos våra kunder. Kolla därför i ditt spamfilter om du saknar svar från oss! 

En kopia av ditt meddelande har skickats till din mail.

Vi hörs snart!

KILROY

Du kommer att få en mailbekräftelse på din förfrågan inom kort. {{email}}

Chatt Kontakta oss
Kontakta oss Chatt

Mitt sabbatsår vid University of the Sunshine Coast

nathalie är en internationell student vid university of the sunshine coast

"Människorna här är fantastiska!"

Hej, mitt namn är Nathalie och jag har studerat vid University of the Sunshine Coast och dit tog jag mig tack vare KILROY. Jag hade väldigt länge drömt om att resa till Australien och när jag fick möjlighet att studera en termin utomlands dök Australien omedelbart upp som mitt första alternativ. Efter att ha googlat lite hittade jag University of the Sunshine Coast på KILROYs hemsida och jag visste direkt att det var skolan som jag ville söka till. Fortsätt läsa för att höra om det bästa sakerna med studera på Sunshine Coast samt de lärorika utmaningar som jag har mötte som en internationell student "Down Under".

Boka in gratis studierådgivning

Nathalie University Of The Sunshine Coast In Theme Park In Brisbane

Hur såg en typisk dag ut för dig som student vid University of the Sunshine Coast?

Jag gick i skolan onsdagar, torsdagar och fredagar. På onsdagarna hade jag morgonföreläsning kl.08-10 och därefter en kvällskurs kl.18-20. På torsdagar och fredagar hade jag föreläsning kl.08-09 men den brukade jag hoppa över då materialet laddades upp online efteråt. Därefter hade vi vanligtvis en tutorial kl.11-13 och under dessa sessioner brukade vi ha diskussioner och vi kunde ställa frågor om den tidigare föreläsningen. Under tutorials kom man dessutom lite närmare lärarna då de genomfördes i mindre klasser. 

Under de dagarna jag var ledig, det vill säga måndagar och tisdagar, brukade jag ta en lugn och skön morgon och sedan gå till gymmet som låg 20 min från där jag bodde. Därefter gick jag oftas och handlade mat på Woolworths. Efter det stod lunch, plugg, och en lugn kväll med serier, och samtal med familjen hemma på schemat.

university-of-the-sunshine-coast-campus-lawn-kangaroos
Nyfiken på att veta mer om USC?
Klicka dig vidare nedan för att läsa mer om universitetet.
Läs mer om USC här!

Hur bodde du och hur löste du boendet?

Det var självklart att jag skulle bo på Unicentral ganska direkt då det var enkelt att fixa boende där. Varsity är det andra studentboende på andra sidan gatan. Om du vill du ha ett lite lugnare boende rekommenderar jag Unicentral då Varsity är mer ett festställe.

Att bo på Unicentral ca 5 minuters promenad från skolan trivdes jag bra med. Där delade jag kök och vardagsrum med tre andra tjejer och hade ett eget sovrum och badrum.

usc-point-cartwright

Vad var bäst med att bo och studera i Australien? Och vad var mer utmanade?

Svår fråga men definitivt klimatet och naturen. I början när jag kom var det ganska kallt därefter blev det varmare och varmare. Området är så himla fint, stranden och shopping ligger ca 20 minuters bussresa från skolan. Dessutom finns så mycket att se i Australien och jag har rest en hel del. Australien är verkligen ett land värt att besöka tycker jag.

Genom en utav kurserna som jag läste åkte vi på fyra olika studieresor och det var riktigt kul och lärorikt. Det vi gjorde under de tre första resorna var att paddla och klättra samt bo i tält. Den sista resan blev till Fraser Island. Dessutom åkte jag på egen hand till Cairns, Whitsundays och Sydney.

När det kommer till utmaningar så är det givna svaret självklart är det tråkigt att vara så långt från familj och vänner. Förutom det kan jag inte säga något negativt om Australien om jag ska vara ärlig. Jag trivdes så bra och kände mig alltid säker. Kollektivtrafiken funkar men inte det bästa kanske, så det tar lång tid att ta sig till exempelvis Noosa eller Brisbane men det funkar. Det absolut bästa alternativet hade helt klart varit att ha en bil såklart.

Vilka kurser läste du vid USC?
Introduction to Film & TV studies (CMN105), Creative Advertising (CMN140), New Venture Growth (ENT221) Learning in Australian Landscapes (OES104)

Vad var den största lärdomen du tog med dig hem?

Jag har lärt mig så mycket om Australien givetvis. Hur deras skolsystem skiljer sig från det i Sverige och i synnerhet hur mycket australiensarna bryr sig om landets djur och natur. Att det finns så många kängurus runt skolan och fåglar är även det något som jag aldrig kommer att glömma.

Det jag tar med mig hem är definitivt att Sunshine Coast är otroligt vackert och att det finns så många finns platser att se längst kusten. Människorna är trevliga och har en härlig dialekt som ibland kan vara lite svår att förstå när de pratar fort. Jag kommer verkligen vilja åka tillbaka dit då det finns så mycket att se och göra. 

Nathalie Trekking University Of The Sunshine Coast

Var det något som förvånade dig när du kom dit?

Att jag skulle se så många kängururs på skolan förvånade mig verkligen och jag älskade det! Dessutom förvånades jag över hur vacker naturen är och det härliga vädret.

Något jag inte hade väntat mig var för övrigt att ha "läxor" varje vecka i skolan. Under våra tutorials gick vi igenom material som vi hade i uppgift att läsa innan lektionen. Man var alltså tvungen att plugga varje vecka för att hänga vilket var bra då det gjorde så att man aldrig hamnade efter.

Hur hjälper KILROY dig att förverkliga dina studier vid USC?

När jag kontaktade KILROY var de väldigt snabba på att svara på mina frågor och ge mig den information jag behövde inför och under ansökan. Jag är så glad för att jag sökte till USC via KILROY! 

Kommande events

See more events ({{ allEventCardsTotal }})

Vill du studera i Australien likt Nathalie?

Eller någon annanstans för den delen? Att studera utomlands är mycket mer än plugg. Det är en total upplevelse och dessutom en investering i framtida karriär.
Vi hjälper dig varje under steg på vägen mot din drömutbildning.

Boka in gratis studierådgivning

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...