{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Sara valde University of Sunshine Coast

Studera i Sydney

Aldrig tidigare har jag gjort slut på en hel flaska solskyddsfaktor på mindre än 50 dagar. Så soligt är det i Australien. Just nu är det maj och höst. Här i Sunshine Coast innebär det att det fortfarande kan vara upp till 25 grader varmt om dagarna, vilket gör att det är underbart att vara ute vid poolen eller stranden om dagarna och sitta ute på balkongen om kvällarna. 

 

Jättenöjd med mitt beslut
Att åka till Sunshine Coast är ett beslut som jag är jättenöjd med. Jag lär mig väldigt mycket varje dag både i skolan och på fritiden. Jag är väldigt glad att jag vände mig till KILROY för hjälp. Bemötandet var oerhört professionellt och jag kan varmt rekommendera att prata med dem om du vill göra någon liknande. Den här resan är redan och kommer alltid vara ett minne för livet.
Studera på University of the Sunshine Coast (UniSC)
University of the Sunshine Coast (UniSC) är ett modernt ganska litet universitet som ligger vackert till i mysiga omgivningar på Australiens Sunshine Coast, bara 90 km från Queenslands huvudstad Brisbane. Universitetet erbjuder ett brett urval av utmärkta kurser och program. Lektionerna sker i små grupper med kunniga och engagerade lärare. Vill du också studera utomlands?
Boka en gratis rådgivning med en av våra studievägledare

Jag reste till Sunshine Coast den 12 februari och landade väldigt många flygtimmar senare. Att studera på University of the Sunshine Coast var något jag funderade på att göra redan våren 2016, men det blev inte av. Istället valde jag att åka hit två år senare, efter att jag avslutat studierna i Sverige och hunnit jobba en stund. Valet på Australien och UniSC var ganska enkelt för mig. Jag ville åka långt bort, till något helt olikt Sverige och till ett universitet med hög undervisningskvalitet. Allt stämde in på UniSC och valet föll på en termin och en Diploma in General Studies. Den sortens diploma innebär att jag själv fick välja fyra kurser, vilket passade mig bra. Studietempot i skolan är högt och det gäller att vara disciplinerad från första stund. Lärarna är väldigt engagerade och uppmuntrande.

Jag bor på UniCentral, ett studentboende endast fem minuter promenad bort från universitetet. För mig är det bekvämt att ha den närheten till skolan och inte behöva tänka på kollektivtrafik, plus att jag tränar på skolans gym vilket också såklart är skönt att ha nära. Jag delar boende med en annan internationell student och två som är från Australien. Fördelen här är utan tvekan att ha sitt eget badrum i anslutning till sovrummet, det hade varit väldigt jobbigt att vara utan.

De lediga dagarna spenderas ute för att upptäcka närområdena som har väldigt vackra stränder, små samhällen och parker. En helg i mars åkte jag till Byron Bay för att testa på att surfa, besöka den östligaste delen på fastlandet och hoppa fallskärm. Det var en otroligt rolig helg och Byron Bay rekommenderar jag verkligen att åka till. Om du som jag tycker om musik och konserter är det nära till Brisbane som har stort utbud av kultur. Längre fram har jag en resa till Melbourne och Sydney inplanerad, det gäller att passa på!

Snacka utlandsstudier med oss gratis

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...