{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Studentberättelse från Green River College

Green River College
Elin Eriksson

Sander van der Neut från Nederländerna berättar om sin tid på Green river College

Vill du veta mer om studentlivet på Green River College i Washington, Auburn? Läs om internationella studenters upplevelser från den här skolan. Här berättar Sander från Nederländerna om sina erfarenheter från att plugga i USA. 

Det är värt utmaningen
"Det här en av de mest givande platserna du kan besöka i USA och det är värt varenda öre!
Varför?
För att du lär dig massor, det ger dig bra meriter till ditt CV, det är en fantastisk upplevelse och du kommer ha väldigt kul."
Studera vid Green River College
Green River College ligger i Auburn, USA. Vid denna högskola i Seattles vackra omgivning kan du studera i två år med möjlighet att fortsätta din utbildning på ett amerikanskt universitet. Campus erbjuder massor av roliga aktiviteter för nya studenter - ett bra sätt att skaffa nya vänner och för att snabbt känna dig som hemma!
Boka en gratis rådgivning hos våra studievägledare

Sander van der Neut, Nederländerna

Universitet: Green River College
Program: Study Abroad

Sander läste en Study Abroad-termin vid Green River College och läste de fyra kurserna:

  • Filosofi
  • Radioproduktion
  • Psykologi
  • Politik

Utlandsstudierna gav mig möjlighet att studera internationella affärer i Amsterdam

När Sander slutfört sina studier på Green River College (GRC) blev han antagen till Bachelor of International Business på Vrije Universitetet i Amsterdam, skolan tar bara in ett begränsat antal studenter. Sander fick en garanterat plats tack vare sina utlandsstudier. 

”Jag har lärt mig mycket under mina tre månader på Green River College. GRC:s campus är väldigt litet och skolan gör allt för att studenterna ska få den bästa upplevelsen på plats. Den största skillnaden att studera här och i Nederländerna är det stora stödet man får från personalen på skolan. De hjälper dig med alla frågor du har.”

Jag råder dig till att bo med andra studenter

”Om du är villig att planera saker själv och ser fram emot utmaningar så skulle jag tipsa dig om att bo på Campus Corner Apartments. Det är ett litet och internationellt studentområde som ligger två minuters promenad från campus och du delar lägenhet med tre andra internationella studenter. Det är bra att gå in med en öppen inställning då du garanterat kommer stöta på kulturella skillnader. Utnyttja de tjänster som finns på skolan, exempelvis upphämtning som gör det enklare att komma igång.”

Läs om Green River College i Seattle

Vänligen fyll i alla fält

Oops! Nått gick fel, prova igen!

Stäng
Kontakta oss
Skriv till oss

Drömmer du om att studera eller att göra en praktik utomlands? Du kanske har ett hum om vad du vill göra och vart du vill resa men behöver bolla med någon som har gjort något liknande. Eller du kanske bara inte vet var du ska börja. Hör av dig till oss med dina drömmar, så hjälper vi dig att uppfylla dem.

Detta fält behöver fyllas i
Detta fält behöver fyllas i

Tack för ditt mejl!

Vad roligt att du vill utomlands! Vi återkommer till dig så snart vi kan. 

Vi har för tillfället problem med att våra e-mail ibland fastnar i spamfiltret hos våra kunder. Kolla därför i ditt spamfilter om du saknar svar från oss.

Vi hörs snart!

KILROY

Du kommer att få en bekräftelse på mejl inom kort. {{email}}

Boka ett möte

Vill du snacka utlandsstudier med oss? Boka in ett möte med våra studierådgivare för att få hjälp med att hitta dina drömstudier. Du kan välja att ta mötet i en av våra butiker, via telefon eller som videosamtal. Våra öppettider är kl. 12:00-16:00, måndag till fredag, och mötena kan ske mellan 10:00-18:00.

  • {{ officeOption }}
Detta fält behöver fyllas i

Vad kul att du hör av dig!

Vad roligt att du vill du vill utomlands! Vi återkommer till dig och bekräftar tid och plats för din kostnadsfria studierådgivning så snart vi kan.

Vi har för tillfället problem med att våra e-mail ibland fastnar i spamfiltret hos våra kunder. Kolla därför i ditt spamfilter om du saknar svar från oss! 

En kopia av ditt meddelande har skickats till din mail.

Vi hörs snart!

KILROY

Du kommer att få en bekräftelse på mejl inom kort. {{email}}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...