{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Studenter berättar om Queensland University of Technology (QUT)

Queensland University of Technology

Tidigare studenter berättar om Queensland University of Technology (QUT)

Läs vad några av de studenter som studerat på Queensland University of Technology (QUT) tycker om skolan.

Ewa Hamerlinksa från Polen
Universitet: Queensland Univerversity of Technology
Fakultet: Creative Industries
Program: Master of CI (Animation)
Hanne Aasen från Norge
Universitet: Queensland Univerversity of Technology
Fakultet: Business
Program: Study Abroad
Studera vid Queensland University of Technology
Queensland University of Technology (QUT) ligger i Brisbane och är ett av de mest moderna universiteten i Australien. Det är välkänt både nationellt och internationellt för sin höga nivå på undervisningen och för sitt starka fokus på att aktivt förbereda studenter inför arbetslivet.

Brisbane är en stor stad med 24 parker och 261 soldagar per år. Huvudcampuset har ett idealiskt läge - mitt i Brisbanes stadskärna med närhet till affärer, nattliv och kulturcentrum. Många beskriver studentlivet här som en blandning av allt, från en avslappnad livsstil till aktiva utomhusaktiviteter så som surfing och cykling.
Hör av dig till oss så berättar vi mer!

Ewa Hamerlinksa, Polen

Master of Creative Industries gav mig stor möjlighet att utforma mina studier själv kring specifika områden inom animation, som är det jag brinner för. Jag har fått stora tekniska färdigheter inom området och QUT har även lärt mig hur jag tillämpar mina kunskaper i arbetslivet inom kreativa industrier.

Jag har även fått möjlighet att arbeta med professionella konstnärer, musiker, kreativa författare och formgivare, vilket har gett mig ett stort professionellt nätverk för min framtida karriär som animatör eller creative director inom multimedia och film. 

Hanne Aasen, Norge

Att läsa en Advanced Masters Degree har gett mig möjligheten att specialisera mig på enbart det jag brinner mest för - marknadsföring. Ämnena var både kreativa och praktiska, vilket verkligen öppnade mina ögon för nya sätt att tänka. Den kompetens jag utvecklade på QUT hjälpte mig att få ett jobb som Brand Manager på det största konsumentvaruföretaget i Norge.

Jag använder den kunskap jag fått på QUT varje dag för att bygga marknadsföringsstrategier och planer för mina varumärken. Den hjälp och uppföljning jag fått från mina professorer var oerhört mer omfattande än vad jag förväntat mig och mycket bättre än andra universitet jag studerat vid. Att vara innovativ är en stor del av marknadsföring, och de verkliga fall vi studerat hjälpte mig att utveckla analytiska och kreativa färdigheter som håller mig på tå och får mig att leverera i den konkurrensutsatta marknadsföringsvärlden.

Ville Sillanpaa, Finland

Universitet: Queensland Univerversity of Technology
Program: Study Abroad-student

När jag kom till Brisbane upplevde jag att det var oerhört lätt att hitta både i staden och på campus. Allt ligger nära och det är lätt och smidigt att ta sig runt. Människorna är vänliga och personalen på campus är mycket hjälpsamma och professionella. På firtiden älskar jag att grilla i parken med mina vänner och det fantastiska vädret i Brisbane är perfekt för det.

Alexander Svaetichin and Eirik Fjellaksel, Norge och Sverige

Universitet: Queensland Univerversity of Technology
Program: Creative Industries graduates

Det var på QUT att vi utvecklade kärleken till flash programmering, och universitetets Creative Industries fakultet var den perfekta miljön för att lära sig alla oändliga kreativa möjligheter.

Efter examen skapade vi vår egen digitala byrå som heter "Good Morning", vilket är en återspegling av vår ambition att leverera resultat som överträffar förväntningarna och nya utmaningar varje dag. Vi har utvecklat webbplatser för Peugeot, Amnesty International, Doritos och många andra internationella kunder. 

Joke Fokke, Nederländerna

Universitet: Queensland Univerversity of Technology
Fakultet: Health
Program: Masters by Research (Behavioural Science)


Jag valde att göra en del av min vetenskapliga mastersuppsats vid QUT eftersom min handledare vid Institutionen för Psykologi är en expert inom sitt område och en sann inspiratör. Brisbane är en härlig stad att leva i och här hittar du en salig blandning av nationaliteter i en avslappnad livsstil  - gärna utomhus eftersom vädret är oslagbart! 

Hamdan E. Bustillo, Norge

Universitet: Queensland Univerversity of Technology
Fakultet: School of Business
Program: Study Abroad

Nar jag startade mina forskningsstudier så var det väldigt viktigt för mig att verkligen välja rätt kurser som var internationellt erkända. QUT har en fantastiskt kursutbud och har en oerhört professionell inriktining som garanterat kommer att gå hem hos mina framtida arbetsgivare.

Jag har blivit inspirerad att starta mitt eget investmentbolag och personalen på QUT har varit mycket vänliga och stödjande - de har uppmuntrat mig att fullfölja min dröm. Min andra stora kärlek är sport, speciellt rugby och Brisbane är en fantastisk stad för det.   

Vejux Vaiora, French Polynesia

Universitet: Queensland Univerversity of Technology 
Fakultet
: Science & Technology
Program: Bachelor of Information Technology (Network Systems) Graduate

Jag var mycket fokuserad på studierna under min studietid på QUT. Och både lärare och kurskamraterna hade samma mål och fokus för att klara de höga kraven. Den kompetens och teknisk kunskap har jag fått genom min IT examen har förberett mig för en fantastisk karriär som nätverksingenjör, och jag hoppas att en dag kunna starta mitt eget företag.  Jag studerade hårt och tog studierna på största allvar, men jag hann även med att njuta av massor av aktiviteter, bland annat fallskärmshoppning! 

Santiago Saavedra, Colombia

Universitet: Queensland Univerversity of Technology
Fakultet: Business
Program: Bachelor of Business (Public Relations)

Att studera Public Relations på QUT har hjälpt mig att få en djupare insikt i den aktuella branschen och dess många krav. Lärarna har varit oerhört hjälpsamma och är direkt involverade i de mest ansedda företagen. I många av våra kurser så arbetar vi för en riktig klient, med ett verkligt problem eller möjlighet, som vi använder som grund för projekt och uppdrag. Spännande är bara förnamnet!

Läs mer om QUT

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...