{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Yael studerar på college i Florida

Yael om sina studier vid Hillsborough Community College i Florida

Yael om sina studier vid Hillsborough Community College i Florida

"Jag visste att jag ville studera på college i USA efter gymnasiet, men jag hade ingen aning om var eller hur jag skulle ta mig dit.” Fortsätt läsa för att veta med om hur Yaels hittade sina drömstudier i Florida.

Påbörja ditt äventyr - snacka med oss!

Att hitta rätt skola

Jag har alltid vetat att jag vill leva i ett varmare klimat, så Florida lockade. Jag gick i princip på alla KILROYs mässor och event med min pappa och hos dem träffade vi Hillsborough Community Colleges (HCC) representant Ashley flera gånger. HCC kändes som det perfekta valet. Det var billigt (jämfört med andra skolor i USA), låg i solskensstaten Florida och erbjöd studentboende bredvid campus.

KIRLOY hjälpte mig hela vägen till Florida...

Jag skickade in alla dokument och KILROY hjälpte mig genom hela ansökningsprocessen. Äntligen var det dags att flytta! Jag flyttade in i en tvårumslägenhet och min rumskompis som kom att bli en av mina bästa vänner. 

Vi delade vardagsrum, kök och tvättmaskin samt hade varsitt sovrum. Det var en jättefin lägenhet, både ren och rymlig. Studierna gick bra och jag fick all hjälp jag behövde från universitetets International office. Jag hade från början tänkt att läsa ekonomi (Economics) som huvudämne men ändrade mig ganska snabbt och bytte inriktning till miljövetenskap (Environmental Science). Min plan är att studera två år på HCC och sedan göra en transfer till ett universitet.

En dag som student i Florida

Unde en typisk dag för mig har jag först lektioner, därefter går jag till skolbiblioteket för att plugga. Efter en lunch med vänner spelar vi lite volleyboll eller bara hänger i poolen. På lediga dagar går vi till stranden, vandrar, strosar i gallerior, paddlar kajak eller så volontärarbetar jag med djur. Jag har även varit på ett par konserter i Tampa och sett artister som Steve Aoki, Krewella, Twenty One Pilots etc.

"Jag kan bara hålla med när folk säger att ord inte räcker till att beskriva livet som student utomlands."

Magiska resor i USA 

Jag har gjort flera resor i landet sedan jag kom till USA, det är en av de bästa sakerna med att bo här! En av de första resorna gick till Orlando där vi besökte Universal Studios och var på en outlet. Jag blev även medbjuden att fira Thanksgiving med min rumskamrat och hennes bror (den senare är nu min pojkvän). Deras familj bor i Pennsylvania, en plats som påminner lite mer om Sverige. Jag har varit tillbaka i Pennsylvania flera gånger sedan dess och en av gångerna var vi på festivalen Firefly som var helt fantastisk! En annan gång var jag på ett magiskt bröllop med min pojkvän och hans familj i Portland. Senaste resan gick till Arizona där vi besökte mäktiga Grand Canyon. Jag kan bara hålla med när folk säger att ord inte räcker till att beskriva livet som student utomlands.

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...