{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Extrajobb som student utomlands

Extrajobb som student utomlands

Sök ett extrajobb utomlands

I många länder är det möjligt att arbeta vid sidan av studierna som internationell student. Att tjäna lite extra pengar och samtidigt ditt CV med internationell arbetserfarenhet är en riktigt bra kombo tycker vi. Nedan listar vi förslag på extrajobb som du kan söka som student utomlands!

Extrajobb i Australien

I Australien har du som student möjligheten att jobba upp till 20 timmar per vecka vid sidan av dina studier. På loven får du jobba upp till 40 timmar per vecka. 

Reglerna för att studera i Australien kan ändras så vi rekommenderar dig att pratar med våra studievägledare om du planerar att arbeta under din studietid.

Extrajobb i Kanada

Den nuvarande regeln kring studentjobb i Kanada är att du får arbeta 20 timmar i veckan både på och utanför campus om du har rätt studentvisum.

Extrajobb i New Zealand

I Nya Zeeland kan internationella studenter som läser en hel utbildning arbeta 20 timmar i veckan vid sidan av studierna och heltid under lov. 

Extrajobb i USA

I USA är det mycket svårare att få ett jobb i jämförelse med tidigare nämna platser. Du kan arbeta 20 timmar i veckan men bara på campus så som i skolan caféer eller bibliotek. 

Vill du arbeta extra vid sidan av dina utlandsstudier?

Här är några exempel på vad du kan jobba med vid sidan av studierna:

  • Butiksjobb
  • Barer, restauranger eller caféer
  • Turism
  • Lantbruk
  • Telefonförsäljning
  • Instruktör
  • Administration

Skriv till oss

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...