Boka flyg

Type

Resenärer

Vuxna (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Barn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spädbarn under 2 år (inget säte)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

Cabin Class

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

9 Endast valda datum Economy

Type

Resenärer

Vuxna (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Barn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spädbarn under 2 år (inget säte)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptionsDetta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Sök flyg

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Sök flyg

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Sök flyg

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ cardLists.others.label }}

Se fler sökträffar [{{ count.others.count - cardLists.others.searchItems.length }}]
Se fler sökträffar [{{ count.help.count - helpResultsData.length }}]

{{ cardSlider.label }}

Se fler sökträffar [{{ cardSlider.total - cardSlider.searchItems.length }}]
Se fler sökträffar [{{ count.help.count - helpResultsData.length }}]

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Vänligen fyll i alla fält

Stäng
Kontakta oss
Skriv till oss

Drömmer du om att studera eller att göra en praktik utomlands? Du kanske har ett hum om vad du vill göra och vart du vill resa men behöver bolla med någon som har gjort något liknande. Eller du kanske bara inte vet var du ska börja. Hör av dig till oss med dina drömmar, så hjälper vi dig att uppfylla dem.

Detta fält behöver fyllas i
Detta fält behöver fyllas i

Tack för ditt mejl!

Vad roligt att du vill utomlands! Vi återkommer till dig så snart vi kan. 

Vi har för tillfället problem med att våra e-mail ibland fastnar i spamfiltret hos våra kunder. Kolla därför i ditt spamfilter om du saknar svar från oss.

Vi hörs snart!

KILROY

Du kommer att få en mailbekräftelse på din förfrågan inom kort. {{email}}

Boka ett möte

Vill du snacka utlandsstudier med oss? Boka in ett möte med våra studierådgivare för att få hjälp med att hitta dina drömstudier. Du kan välja att ta mötet i en av våra butiker, via telefon eller som videosamtal. Våra öppettider är kl. 12:00-16:00, måndag till fredag, och mötena kan ske mellan 10:00-18:00.

Detta fält behöver fyllas i

Vad kul att du hör av dig!

Vad roligt att du vill du vill utomlands! Vi återkommer till dig och bekräftar tid och plats för din kostnadsfria studierådgivning så snart vi kan.

Vi har för tillfället problem med att våra e-mail ibland fastnar i spamfiltret hos våra kunder. Kolla därför i ditt spamfilter om du saknar svar från oss! 

En kopia av ditt meddelande har skickats till din mail.

Vi hörs snart!

KILROY

Du kommer att få en mailbekräftelse på din förfrågan inom kort. {{email}}

Chatt Kontakta oss
Kontakta oss Chatt

Stipendium för utlandsstudier

Stipendium utlandsstudier | Stipendier för utlandsstudier

Ansök för ett stipendium för dina utlandsstudier

Visste du att det finns andra finansieringskällor än CSN? Om du studerar utomlands kan du kvalificera dig för stipendium från ditt utländska universitet. Nedan har vi sammanfattat några av stipendierna på våra samarbetsuniversitet.

Missa inte att ansöka till KILROY Foundation Grant
Varje år delas KILROY Foundation Grant ut till tio individer som drömmer om att utmana sig själva med antingen studier, praktik eller volontärarbete utomlands. Är du en utav dem?
Läs mer & skicka in din ansökan

Stipendier för utlandsstudier i Australien

 • Bond University har stipendium för kandidatexamen där du kan minska dina studieavgifter med upp till 50%. Ett annat bidrag uppgår till 15 000 AUD av skolavgifterna under andra året. Ett tredje bidrag beviljar 4 200 AUD för att täcka levnads- och levnadsutgifter för ett år.

 • Curtin University har cirka 97 (!) stipendier tillgängliga för internationella studenter på både kandidat- och masternivå. Fråga oss för mer information. 

 • Griffith University delar ut flera stipendier till internationella studenter. Dessa är tillgängliga för både kandidat- och masterstudenter. Griffith har bland annat ett stipendium uppgår till 3 000 - 5 000 AUD. 

 • La Trobe University erbjuder flera olika stipendier för kandidat- och masterstudenter, inklusive Academic Excellence Scholarships (AES) värda mellan 10 000 och 20 000 AUD.

 • Macquarie University har sitt eget stipendium för studenter som studerar på Macquarie i 1-2 terminer. Bidraget är 1000 AUD och du får också en surfplatta och en GoPro för att dokumentera din vistelse på universitetet. Skolan erbjuder också stipendier upp till 10 000 AUD avdrag på studieavgifterna för kandidat- och masterstudenter. 

 • Queensland University of Technology har ett antal stipendier tillgängliga för studenter på både kandidat- och masternivå inom t.ex. kreativa ämnen, business, vetenskap och teknik. Dessa stipendier ger dig 25% avdrag på studieavgiften för hela utbildningen, om man lyckas hålla en viss betygssnitt.

 • RMIT University erbjuder stipendier på upp till 5000 AUD för ingenjörsutbildningar på både kandidat- och masternivå. Universitetet erbjuder också ett bidrag på 2 350 AUD för att täcka levnads- och levnadsutgifter.

 • University of New South Wales har många stipendier, inklusive ett bidrag på 6000 AUD för studenter som examinerar från en kandidatexamen vid deras naturvetenskapliga fakultet.

 • University of Sydney erbjuder stipendier till studenter som läser litteratur. Bidraget varierar från 200 till 4000 AUD.

 • University of Technology Sydney erbjuder ett bidrag på 2 000 AUD för studenter som studerar där för en termin. De har också ett stipendium på 10 000 AUD för kandidatexamen och 5000 AUD för masterstudenter. 

Stipendier för utlandsstudier i USA

 • Berkeley College låter sina studenter ansöka om reducerade studieavgifter med 10-25%.

 • Hawaii Pacific University beviljar bidrag i form av en prissänkning av studieavgifter mellan 3 000 - 10 000 USD per skolår. Flera av de studenter som har rest genom oss har fått dessa bidrag tidigare.

 • New York Film Academy erbjuder ett eftertraktat stipendium på upp till $ 15 000 per år för sökande till program med minst ett års studielängd.

 • Hillsborough Community College låter studerande som är på väg att bli eller är medlemmar av hedersinstitutet, kan ansöka om bidrag mellan 1,500 - 27,300 USD.

 • University of California Los Angeles erbjuder några stipendier som främst är för studenter som tar certifikat.

Stipendier för utlandsstudier i England

 • Bournemouth University har möjlighet att ansöka om nedsänkning av studieavgifter. Både kandidat- och mastersstuderande kan ansöka om att få ett bidrag som minskar mellan 2 500 och 3 500 GBP.

 • Coventry University har stipendier för både kandidat- och masterstudenter. Stipendier uppgår till 2 000 GBP.

 • University of the West of England har flera stipendier som ger en minskning av studieavgifter på kandidat- och masternivå. Stipendier startar på 2 000 GBP.

Stipendier för utlandsstudier i Kanada

 • Carleton University erbjuder flera olika stipendier, och om du startar en kandidatexamen kommer du automatiskt att betraktas som en kandidat för ett stipendie på 1000-4000 CAD per år.

 • Trent University, här anses alla nya kandidatexamen automatiskt kandidater för ett års beviljande på 1000 - 2500 CAD. Stipendium kan förlängas om du behåller ett visst betygssnitt genom hela examen.

Stipendier för utlandsstudier i Asien

 • Ritsumeikan APU i Japan erbjuder stipendier till internationella studenter, vilket ger upp till 100% minskning av studieavgifterna. 

The KILROY Foundation Grant

KILROY Foundation är ett ideellt initiativ som inrättades 2013 för att förbättra den globala utbildningen. KILROY-stiftelsen gör detta genom projekt och stipendier som fokuserar på utbildning. Studenter från Belgien, Danmark, Finland, Island, Nederländerna, Norge, Polen och Sverige kan ansöka om ett KILROY Foundation Grant.

KILROY Foundation hjälper studenter som vill:

Läs mer om KILROY Foundation

Kommande events

See more events ({{ allEventCardsTotal }})

Vill du veta mer om stipendier för utlandstudier?

Eller kan du bara inte hitta stipendiet som passar dina utlandsstudier perfekt? Vi hjälper dig och svarar dessutom på alla dina frågor som stipendier och finansiering av utlandsstudier.

Få gratis studierådgivning

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...