Boka flyg

Type

Resenärer

Vuxna (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Barn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spädbarn under 2 år (inget säte)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Cabin Class

Detta fält behöver vara ifyllt

9 Endast valda datum Economy

Type

Resenärer

Vuxna (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Barn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spädbarn under 2 år (inget säte)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptionsDetta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Sök flyg

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Sök flyg

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Sök flyg
{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Stipendium för utlandsstudier

Stipendium utlandsstudier | Stipendier för utlandsstudier

Ansök för ett stipendium för dina utlandsstudier

Visste du att det finns andra finansieringskällor än CSN? Om du studerar utomlands kan du kvalificera dig för stipendium från ditt utländska universitet. De flesta universitet som vi samarbetar med erbjuder stipendier för internationella studenter. Vi har listat några av de bästa stipendierna för utlandsstudier. Hör av dig till oss för mer information om det universitet som du är intresserad av!

Sök stipendium från privata stiftelser och fonder
Vi vet att söka stipendium via privata fonder och stiftelser kan vara tidskrävande och vi rekommenderar att du lägger ner tid på din ansökan och inte skyndar dig igenom processen. Vi ger dig här några tips som kan vara bra att tänka på!
Stiftelser och fonder

Stipendier för utlandsstudier i Australien

 • University of Technology Sydney erbjuder alla studenter på kandidatnivå ett mycket generöst stipendium som täcker hela 40 % av terminsavgiften. Ansökan om stipendiet sker automatiskt när du ansöker till skolan. 

 • Macquarie University erbjuder hela 10 000 AUD i stipendier årligen om du studerar ett kandidat- eller mastersterprogram på heltid. Ansökan om stipendiet sker automatiskt när du ansöker till skolan.  

 • La Trobe University erbjuder stipendier på 15-25 % av studieavgifterna på utvalda kandidat- och masterprogram. För att bli tilldelad stipendiet krävs goda studieresultat. Ansökan om stipendiet sker automatiskt när du ansöker till skolan.

 • University of the Sunshine Coast erbjuder stipendier som täcker 15 % av studieavgiften till alla studenter som påbörjar sin utbildning i februari eller juli 2023.

 • Griffith University erbjuder flera olika stipendier, bland annat stipendier som täcker 20-25% av terminsavgifterna under hela studietiden för kandidat- och masterstudenter. För att bli tilldelad stipendiet krävs goda studieresultat. Ansökan om stipendiet sker automatiskt när du ansöker till skolan.

 • Queensland University of Technology erbjuder flera olika stipendier, bland annat stipendier som täcker 25 % av terminavgifterna under hela studietiden. Förutsatt att goda betyg bibehålls. De har också stipendier för studier inom specifika ämnen, till exempel business och kreativa ämnen. Detta gäller för både kandidat- och masterstudenter. 

 • Curtin University erbjuder ett stipendium som täcker 25 % av studieavgiften första året. För att bli tilldelad stipendiet krävs goda studieresultat. Ansökan om stipendiet sker automatiskt när du ansöker till skolan. 

 • University of New South Wales erbjuder stipendier som täcker 15% av studieavgiften under hela utbildningens längd till alla studenter som som påbörjar sin kandidat- eller masterutbildning 2023.

Stipendier för utlandsstudier i Nya Zeeland

 • Victoria University of Wellington erbjuder studenter som påbörjar sin kandidat- eller masterutbildning 2023 stipendier på $10,000 som täcker en del av  studieavgiften det första året.

Stipendier för utlandsstudier i USA

 • Berkeley College erbjuder stipendier för studenter som läser ett kandidatprogram eller fristående terminer. Ansökan görs separat i samband med att du ansöker till skolan. 

 • Hawaii Pacific University beviljar bidrag i form av en prissänkning på 6760 USD per termin för study abroad studenter. Studerar du ett kandidatprogram kan du beviljas en prissänkning på 6000 USD per termin. Ansökan om stipendiet sker automatiskt när du ansöker till skolan.

Stipendier för utlandsstudier i Kanada

 • Thompson Rivers University erbjuder stipendier på 1000 CAD per termin i upp till fyra terminer.

Stipendier för utlandsstudier i Asien

 • Ritsumeikan Asia Pacific University erbjuder stipendier som täcker 30 – 100% av skolavgiften till studenter på kandidat- och på masternivå.

Vänligen fyll i alla fält

Oops! Nått gick fel, prova igen!

Stäng
Kontakta oss
Skriv till oss

Drömmer du om att studera eller att göra en praktik utomlands? Du kanske har ett hum om vad du vill göra och vart du vill resa men behöver bolla med någon som har gjort något liknande. Eller du kanske bara inte vet var du ska börja. Hör av dig till oss med dina drömmar, så hjälper vi dig att uppfylla dem.

Detta fält behöver fyllas i
Detta fält behöver fyllas i

Tack för ditt mejl!

Vad roligt att du vill utomlands! Vi återkommer till dig så snart vi kan. 

Vi har för tillfället problem med att våra e-mail ibland fastnar i spamfiltret hos våra kunder. Kolla därför i ditt spamfilter om du saknar svar från oss.

Vi hörs snart!

KILROY

Du kommer att få en bekräftelse på mejl inom kort. {{email}}

Boka ett möte

Vill du snacka utlandsstudier med oss? Boka in ett möte med våra studierådgivare för att få hjälp med att hitta dina drömstudier. Du kan välja att ta mötet i en av våra butiker, via telefon eller som videosamtal. Våra öppettider är kl. 12:00-16:00, måndag till fredag, och mötena kan ske mellan 10:00-18:00.

 • {{ officeOption }}
Detta fält behöver fyllas i

Vad kul att du hör av dig!

Vad roligt att du vill du vill utomlands! Vi återkommer till dig och bekräftar tid och plats för din kostnadsfria studierådgivning så snart vi kan.

Vi har för tillfället problem med att våra e-mail ibland fastnar i spamfiltret hos våra kunder. Kolla därför i ditt spamfilter om du saknar svar från oss! 

En kopia av ditt meddelande har skickats till din mail.

Vi hörs snart!

KILROY

Du kommer att få en bekräftelse på mejl inom kort. {{email}}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...