{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Studentförsäkring utomlands

Försäkring studera utomlands | Studentförsäkring utomlands
Maren With Great View Over Hawaii

Försäkring för dig som ska studera utomlands

Nu har du bestämt dig för ditt livs äventyr – du ska plugga utomlands! Men innan du åker iväg, kom ihåg att ha en bra försäkring om oturen är framme. Sjukvården utomlands är dyr och ett ambulansflyg hem till Sverige kan kosta upp till en miljon kronor. Är du oförsäkrad får du stå för kostnaderna själv.

Vilken reseförsäkring för studenter bör du har?

Vi rekommenderar därför Gouda Studera Utomlands, en heltäckande försäkring som kan tecknas upp till 1 år med möjlighet till förlängning. Den ersätter bl.a. sjukvårds- och transportkostnader, har ingen självrisk* samt ger dig ersättning om du blir bestulen. Med rätt försäkring kan du använda din res- och studiekassa som planerat. Var uppmärksam på att du kan ha flera parallella försäkringsskydd (t.ex hemförsäkringsbolag, kreditkort eller liknande) och att det är viktigt att du jämför dessa. Förvissa dig om att du är försäkrad under hela din vistelse och även på fritiden.

När du bokar genom oss ger vi dig 5% rabatt. Kontakta oss för att boka din försäkring eller boka det direkt här. 

Så hjälper Goudas Reseförsäkring Student dig

  • Om du blir sjuk – Vi hjälper dig till rätt sjukhus, ersätter dig för dina sjukvårdskostnader och hemtransport. Vi ser också till att en nära anhörig kommer till dig om du till exempel blir allvarligt sjuk och blir inlagd på sjukhus.
  • Dina saker är försäkrade – Om du blir bestulen t.ex. på din plånbok, dator eller resehandlingar ersätter vi dig. 
  • Om något händer hemma – Vi tar hand om dina resekostnader om du måste åka hem i förtid, t.ex. om något allvarligt händer med en anhörig hemma.
  • Din kursavgift – Om du måste avbryta dina studier i förtid p.g.a. att du blir sjuk eller råkar ut för en olycka ersätter vi dig för den del av din kursavgift som du inte har kunnat utnyttja. 
  • Ingen självrisk – Försäkringen gäller helt utan självrisk, förutom på *rättsskyddet. 
  • Resor under loven - upp till 14 dagar i samband med utlandsstudierna (resan ska vara inom samma område som försäkringen är tecknad för.) 

 

Hjälp dygnet runt – var du än befinner dig i världen

Om du t.ex. blir sjuk, råkar ut för en olycka eller bli rånad tar Gouda hand om dig på bästa möjliga sätt. De ser till att du får den hjälp du behöver direkt på plats. Gouda alarm - Goudas egen alarmcentral – har öppet dygnet runt och kan vägleda dig i medicinska frågor, hänvisa till närmaste vårdgivare och ställa ut betalningsgarantier.

Observera att KILROY får provision vid försäljning av Goudas studentförsäkring.

Få mer information om

Studievägledning

Vi guidare studenter från start till slut av utlandsstudierna och vi ser till att alla deadlines hålls och att pappersarbetet blir gjort på korrekt vis.
Vår kostnadsfria studievägledning

Praktik utomlands

Vi är också specialicerade på att guida studenter i valet av praktikplats utomlands och att praktisera utomlands.
Praktik utomlands

Finansiering

Några av de vanligaste återkommande frågorn berör finansiering av utlandsstudier. Vi guidar dig genom våra bästa tips för att ha råd att studera utomlands här.
Finansiering

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...