{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Studera i England

Studera i England med KILROY
Studera i England med KILROY

Studera i England

I England går tradition och innovation hand i hand, särskilt när det gäller utbildning. Prestigefyllda och anrika universitet har i århundraden säkerställt Englands akademiska rykte. England har samtidigt väldigt moderna och nya institutioner och är ett av Europas mest mångkulturella länder!

Vi hjälper dig med allt praktiskt, så som finansiering, boende, stipendier och ansökan, om du vill studera:

 • En eller två terminer i England (Study Abroad)
 • En Bachelor’s Degree
 • En Master’s Degree
 • Diplomutbildningar
 • Sommarskola och sommarkurser


Hör av dig till oss om du inte hittar exakt det du letar efter. Vi kan nämligen hjälpa dig att ansöka till ännu fler universitet i England! 

Boka in en gratis studierådgivning

Studierådgivning hos KILROY är alltid helt gratis! Vi guidar dig genom hela ansökningsprocessen till några av de bästa universiteten i England. Se listan på universitet och skolor lite längre ner!

Var i England vill du studera?

London i all ära, men det finns flera platser att studera på i England. Innan du väljer studentstad är vårt bästa tips att fundera på hur du vill att din vardag ska se ut, utanför skolan. Gillar du att ha möjlighet att hänga på stranden, shoppa, klubba eller gå på museum?

Du har möjligheten att studera i England på följande platser genom KILROY:


Hör av dig till oss om platsen du vill studera på inte finns med på listan. Vi kan nämligen hjälpa dig att ansöka till ännu fler universitet i England! 

Leva och studera i England

Den pulserande metropolen London är som hela världen i miniatyr. England utgör den södra delen av Storbritannien och är otroligt mångkulturellt, med influenser från världens alla hörn. 

Idag är England ett modernt, energiskt och internationellt land med goda framtidsutsikter. Självklart handlar mycket om fotboll, pubhäng "tea-time", pittoreska byar, vackra landskap, kuststäder söderut och vänliga människor som kommer att göra din studietid till ett minne för livet. 

Vad kan du studera i England?

I England finns kurser och program inom hundratals ämnesområden. Vi hjälper dig gärna att hitta rätt studieprogram för dig och kika på vad som krävs för att bli antagen till olika program. 

Du kan exempelvis studera:

 • Ekonomi, Management
 • Marknadsföring  
 • Journalistik
 • Juridik, Kriminologi
 • Internationella relationer
 • Psykologi & Sociologi
 • Media & Kommunikation 
 • Film, Drama, Musik 

Info till dig som vill studera i England

Vi har tagit fram den viktigaste informationen för dig som vet om att du ska studera i England. Klicka dig vidare nedan för att ta del av våra bästa tips och råd inför dina utlandsstudier i England.

Praktisk info om studier i England

Vill du veta mer om att studera i England?

Vi vet det mesta om att plugga i England och kan guida dig genom djungeln av möjligheter. Boka in  studierådgivning, som vi kan ta över telefon eller i vår butik i Stockholm så snackar vi vidare! 

Snacka med oss!

Studielängd

Från en termin till fleråriga studier

Studentstäder

London, Bristol mfl.

Highlight

Kombo av tradition & innovation

Vad kostar det?

Snacka med oss

England

Studenter berättar

Fler studentberättelser

Varför studera i England med KILROY?

Kostnadsfri studierådgivning
Har du funderingar kring att studer i England? Det finns inga dumma frågor. Vi hjälper dig hela vägen till England, helt kostnadsfritt!
Dina drömmar i fokus
Utifrån dina visioner och mål ihop med vår expertis, skräddarsyr vi tillsammans din utlandsvistelse.
Vi hjälper dig att nå dina mål
Från första frågan till att du är hemma igen. Allt kring ansökningsprocessen - visum, boende, finansiering och stipendier. Vi ordnar med det praktiska där emellan så du inte behöver oroa dig!

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...