{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Studera i Bournemouth

Utsikt över havet i Bournemouth
Färgglada hus vid vattnet i Bournemouth

Studera i Bournemouth

Bournemouth är en drömstad att plugga i och en av de populäraste turistorterna längs med den engelska sydkusten både för britter och andra nationaliteter, vilket ger staden en internationell prägel. Staden ligger i den varmaste och torraste delen av England och har en lång, finkornig sandstrand, milt klimat och ett stort nöjesutbud. I Bournemouth kan du studera följande:

  • Kandidatexamen
  • Masterexamen
  • Sommarskola och sommarkurser (2 veckor)

Hör av dig till oss om du inte hittar exakt det som du letar efter. Vi kan nämligen hjälpa dig att ansöka till ännu fler universitet i England! 

Boka in en gratis studierådgivning

Leva och plugga i Bournemouth

Bournemouth har drygt 164 000 invånare och livsstilen präglas av det härliga klimatet och den berömda kuststräckan. Sommartid kan du varva plugget med stranden, segling, sol och bad och det stora utbudet av engelska pubar, restauranger och nattklubbar. Stadskärnan bjuder också på mycket bra shopping. Tack vare sin storlek är Bournemouth mycket mindre hektiskt än storstaden London, som du når på två timmar med bil. Stadskärnan i Bournemouth är uppdelad i två huvudgator med många kaféer, retauranger och butiker.

Stranden i Bournemouth

Magnifika klippor omringar bukten, som har bland de högsta havstemperaturerna i hela Storbritannien och fantastisk utsikt över Isle of Wight and the Purbecks. Allt du kan önska dig från en dag på stranden kan du få här. Vare sig det handlar om att strosa längs piren, slappa på stranden, prova på någon vattensport, äta god mat eller bara njuta av utsikten mot den kilomterlånga horisonten är Bournemouths strand den perfekta platsen - t o m för att plugga.

Tre gratisaktiviteter i Bournemouth perfrkta för studenter:

  • Trädgårdar och parker: Bournemouth har mer än 8 km² vackra parker och trädgårdar som kan utforskas året runt. De viktorianska trädgårdarna sträcker sig ända från kusten i söder mot stadskärnan och vidare norrut i stan.
  • Cyckling: Älskar du branta nedförsbackar? Eller fartcykling på vägarna med dina vänner? Bournemouth har cykelvägar som passar alla.
  • Stränder: Välkommen till över en mil av långa, prisbelönta stränder!

Klimat i Bournemouth

Bournemouths behagliga, tempererade klimat är Englands varmaste och torraste. Denna kuststad har många soldagar om året, till skillnad från många andra delar av landet, som ofta är kalla och blöta.

Vill du veta mer om att studera i Bournemouth?

Vi vet det mesta om att studera i England och kan guida dig genom djungeln av möjligheter. Boka in en studierådgivning, som vi kan ta äver telefon eller i en av våra butiker, så tar vi fram en plan utifrån dina drömmar och mål.

Snacka med oss!

Studielängd

Du bestämmer!

Stadens karaktär

Kust och strand nära/internationell stad

Highlight

Ligger i den torra delen av England

Studieavgift?

Ja - snacka med oss!

Bournemouth

Varför studera utomlands med KILROY?

Kostnadsfri studierådgivning
Har du funderingar kring utlandsstudier? Det finns inga dumma frågor. Vi hjälper dig hela vägen till England, helt kostnadsfritt!
Dina drömmar i fokus
Utifrån dina visioner och mål ihop med vår expertis, skräddarsyr vi tillsammans din utlandsvistelse.
Vi hjälper dig att nå dina mål
Från första frågan till att du är hemma igen. Allt kring ansökningsprocessen - visum, boende, finansiering och stipendier. Vi ordnar med det praktiska där emellan så du inte behöver oroa dig!

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...