Boka flyg

Type

Resenärer

Vuxna (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Barn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spädbarn under 2 år (inget säte)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Cabin Class

Detta fält behöver vara ifyllt

9 Endast valda datum Economy

Type

Resenärer

Vuxna (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Barn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spädbarn under 2 år (inget säte)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptionsDetta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Sök flyg

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Sök flyg

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Sök flyg
{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.
bournemouth-university-beach-surfer

Studera vid Bournemouth University

Bournemouth University (BU) erbjuder professionell och innovativ undervisning, studenter från Bournemouth är väldigt eftertraktade bland arbetsgivare. Universitetet har under flera år uppvisat bland de bästa siffrorna i hela Storbritannien för antalet nyutexaminerade studenter som hittar anställning. Att Bournemouth dessutom är en av Storbritanniens varmaste orter med en underbar strand är ju bara ett stort plus. Skolan erbjuder nedan utbildningar:

 • Kandidatexamen
 • Masterexamen

Boka in en gratis studierådgivning

Varför studera vid Bournemouth University?

Alumni från Bournemouth University har arbetat med animationer för filmer som Sagan om ringen, Gladiator, Star Wars, Madagaskar och King Kong. Universitetet erbjuder alltså goda karriärmöjligheter. 93,3% av alumni i Bournemouth University har startat ett jobb eller en uppföljningsstudie inom sex månader efter examen. Och om du vill förbättra din engelska medan du studerar kan du gå gratis engelskspråkliga lektioner, både individuellt och i grupp.

Om du vill ha praktisk erfarenhet utöver din utbildning, är Bournemouth University det rätta valet. Bournemouth University erbjuder betalda praktikplatser i upp till 12 månader för masterstudenter inom ekonomi, turism, IT och teknologi.

Bournemouth University har ett mycket gott rykte och kan bland annat stoltsera med:

 • Tidningen 3D World Magazine rankar universitetets internationellt erkända National Centre for Computer Animation (NCCA) topp-10 i världen inom animering och digitala effekter
 • Universitetet rankas topp-10 inom hotell/turism/event i Storbritannien, enligt the Guardian University Guide
 • Bournemouth University har inte mindre än 33 branschackrediteringar för sina program
 • 96 % av all forskning som sker vid universitetet är internationellt erkänd, enligt Research Excellence

Campus

Bournemouth University har två olika campus. Talbot campus ligger ca 3 km utanför stadskärnan medan Lansdowne campus ligger mitt i stan. Enstaka program ges också vid Wiltshire college i Salisbury, som ligger ca 50 min norr om Bournemouth. Bournemouth University har toppmoderna faciliteter och utrustning inom media, film, TV och design. På campus finns också bl a bibliotek, datorsalar, multimedialabb, kaféer och studierum.Campusområdet på Bournemouth University är livligt och nästan som en egen stad i sig!

Som internationell student garanteras du ett rum i studentboende om du ansöker om bostad innan deadline i augusti (för kursstart i september). Detta kan ligga i Bournemouth eller i grannorten Poole. Om du hellre vill hyra boende på egen hand utanför universitetet kan du få råd och tips av universitetets bostadskoordinator.

Vad kan jag studera vid Bournemouth University?

Bournemouth University har ett stort utbud av program på både kandidat- och masternivå inom en mängd spännande ämnesområden. Till de mest populära hör:

 • Journalistik
 • Design
 • Film & TV
 • Turism
 • Ekonomi
 • Dataanimering
 • Marknadsföring

Ansökan till Bournemouth University

Bournemouth university kräver generellt medelbetyg i avslutade och eventuella pågående studier, men de exakta antagningskraven varierar beroende på vilket program du söker till. Som internationell student måste du i vissa fall ta ett engelsktest. De testen du kan göra är TOEFL-testet och IELTS-testet. Prata med våra studierådgivare för att få svar på dina frågor, hjälp med ansökan och mer praktisk information!

Vill du veta mer om att studera vid Bournemouth University?

Vi vet det mesta om att studera vid Bournemouth University och kan guida dig genom djungeln av möjligheter. Boka in en studierådgivning, som vi kan ta äver telefon eller i en av våra butiker, så tar vi fram en plan utifrån dina drömmar och mål.

Få gratis studierådgivning

Varför studera utomlands med KILROY?

Kostnadsfri studierådgivning
Har du funderingar kring utlandsstudier? Det finns inga dumma frågor. Vi hjälper dig hela vägen till England, helt kostnadsfritt!
Dina drömmar i fokus
Utifrån dina visioner och mål ihop med vår expertis, skräddarsyr vi tillsammans din utlandsvistelse.
Vi hjälper dig att nå dina mål
Från första frågan till att du är hemma igen. Allt kring ansökningsprocessen - visum, boende, finansiering och stipendier. Vi ordnar med det praktiska där emellan så du inte behöver oroa dig!

Studiealternativ

Vad kan jag studera vid Bournemouth University

Bournemouth University erbjuder många bra utbildningar inom bland annat journalistik, ekonomi och turism. Skolan erbjuder följande utbildningsnivåer:

 • Kandidatexamen
 • Masterexamen

Kontakta oss för mer information om studiemöjligheterna och ansökningsprocessen på Bournemouth University. Våra studierådgivare hjälper dig gärna hitta dina drömstudier!

Good to know

Hur finansierar jag mina studier vid Bournemouth University?

Det är möjligt kan få hela eller delar av din utbildning finansierad av CSN i form av lån, bidrag och merkostnadslån. Du kan även låna för flyg och försäkring varje termin. Om du vill läsa mer om CSN, stipendier etc. hittar du information under avsnittet om finansiering.

Antagningskrav och studieavgift varierar

Antagningskrav och studieavgifter kan variera mycket beroende på land, universitet, ämnen och om du väljer att plugga en termin eller en hel examen. Vi hjälper dig gärna att ta fram avgifterna på just den utbildningen du vill läsa!

Kontakta våra studierådgivare för mer information om exakta studiekostnader, en uppskattning av levnadskostnader i London och alla andra frågor.

Läsåret

De ettåriga programmen startar i januari och september varje år. Filmmaking och Acting for Film har även start i mars, juli och oktober.

Vill du veta mer?

Personlig studierådgivning

Oavsett vilka frågor du har hjälper våra studierådgivare dig att besvara dom. De har själva studerat utomlands och hjälper dig även med hela ansökningsprocessen!

Finansiering

Hur finansierar du dina studier? Är utbildningen berättigad för CSN? Kan du jobba vid sidan av studierna? Få alla svar här.

Utbildningar utomlands

Oavsett om du vill läsa ett helt program eller bara en eller två terminer utomlands finns det något för dig. Läs mer om vilka ämnesområden du kan studera utomlands inom.

Kommande events

Vänligen fyll i alla fält

Stäng
Kontakta oss
Skriv till oss

Drömmer du om att studera eller att göra en praktik utomlands? Du kanske har ett hum om vad du vill göra och vart du vill resa men behöver bolla med någon som har gjort något liknande. Eller du kanske bara inte vet var du ska börja. Hör av dig till oss med dina drömmar, så hjälper vi dig att uppfylla dem.

Detta fält behöver fyllas i
Detta fält behöver fyllas i

Tack för ditt mejl!

Vad roligt att du vill utomlands! Vi återkommer till dig så snart vi kan. 

Vi har för tillfället problem med att våra e-mail ibland fastnar i spamfiltret hos våra kunder. Kolla därför i ditt spamfilter om du saknar svar från oss.

Vi hörs snart!

KILROY

Du kommer att få en bekräftelse på mejl inom kort. {{email}}

Boka ett möte

Vill du snacka utlandsstudier med oss? Boka in ett möte med våra studierådgivare för att få hjälp med att hitta dina drömstudier. Du kan välja att ta mötet i en av våra butiker, via telefon eller som videosamtal. Våra öppettider är kl. 12:00-16:00, måndag till fredag, och mötena kan ske mellan 10:00-18:00.

 • {{ officeOption }}
Detta fält behöver fyllas i

Vad kul att du hör av dig!

Vad roligt att du vill du vill utomlands! Vi återkommer till dig och bekräftar tid och plats för din kostnadsfria studierådgivning så snart vi kan.

Vi har för tillfället problem med att våra e-mail ibland fastnar i spamfiltret hos våra kunder. Kolla därför i ditt spamfilter om du saknar svar från oss! 

En kopia av ditt meddelande har skickats till din mail.

Vi hörs snart!

KILROY

Du kommer att få en bekräftelse på mejl inom kort. {{email}}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...