{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.
Bro i Bristol
Student med fötterna i vädret i Bristol

Studera i Bristol

Bristol är Storbritanniens ultimata studentstad! Den har en unik blandning av modernt och traditionellt i sitt livliga och mångkulturella stadsliv. Bristol har vid flera tillfällen fått utmärkelsen som Storbritanniens bästa småstad - kan du hitta en bättre stad att plugga i? I Bristol kan du studera följande:

  • Kandidatexamen
  • Masterexamen
  • Sommarskola och sommarkurser

Hör av dig till oss om du inte hittar exakt det som du letar efter. Vi kan nämligen hjälpa dig att ansöka till ännu fler universitet i England! 

Boka in en gratis studierådgivning

Leva och plugga i Bristol

Bristol är den största staden i sydvästra England och bara 90 minuter från London med tåg. Utmärkta transportförbindelser och en internationell flygplats gör denna historiska stad en favoritdestination för studenter. Med kusten och London inom nära räckhåll och vid landsbygdens lugn och ro har Bristol har något för alla. Flera närliggande städer som Bath, Wales, Somerset med flera är idealiska för dagsturer och helgutflykter.

Att göra i Bristol

Några saker du bara måste göra i Bristol är att gå över Clifton Suspension Bridge, besöka @-Bristol science museum, promenera på trendiga Park Street med sina unika butiker, ta en latte och shoppa på det moderna, nybyggda Cabot Circus, som har ett stort utbud av butiker, restauranger och inte att förglömma, Showcase Cinema De Lux. Vad du än känner för så har Bristol garanterat något att erbjuda!

Bristols klimat

Bristols milda klimat balanseras ut under hela året, med krispiga vintrar och varma somrar. I Bristol är det alltid något som händer - festivaler, events, konserter - oavsett väder! Några exempel är den världsberömda Bristol International Balloon Fiesta, St Pauls Carnival, Harbourside Festival och många fler.

Vill du veta mer om att studera i Bristol?

Vi vet det mesta om att studera i England och kan guida dig genom djungeln av möjligheter. Boka in en studierådgivning, som vi kan ta äver telefon eller i en av våra butiker, så tar vi fram en plan utifrån dina drömmar och mål.

Snacka med oss!

STUDIELÄNGD

Du bestämmer!

STADENS KARAKTÄR

En blandning av modernt och traditionellt

HIGHLIGHT

Ultimat studentstad

VAD KOSTAR DET?

Snacka med oss!

Bristol

Varför studera utomlands med KILROY?

Kostnadsfri studierådgivning
Har du funderingar kring utlandsstudier? Det finns inga dumma frågor. Vi hjälper dig hela vägen till England, helt kostnadsfritt!
Dina drömmar i fokus
Utifrån dina visioner och mål ihop med vår expertis, skräddarsyr vi tillsammans din utlandsvistelse.
Vi hjälper dig att nå dina mål
Från första frågan till att du är hemma igen. Allt kring ansökningsprocessen - visum, boende, finansiering och stipendier. Vi ordnar med det praktiska där emellan så du inte behöver oroa dig!

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...