{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

University of the West of England

university-of-the-west-of-england-campus
university-of-the-west-of-england-student

Studera vid University of the West of England

University of the West of England (UWE) är ett av de största och populäraste universiteten i Storbritannien - här studerar hela 30.000 studenter från över 140 länder världen över. Bristol är dessutom den ultimata studentstaden, endast 90 min från London. Vid University of the West of England kan du studera följande:

 • Kandidatexamen
 • Masterexamen

Boka in en gratis studierådgivning

Varför studera vid University of the West of England?

University of the West of England (UWE) ägnar stor uppmärksamhet åt studenternas anställbarhet på arbetsmarknaden och har samarbeten med internationella företag som Hewlett-Packard, Airbus, Jaguar, PwC och Rolls Royce. Detta gör det möjligt för universitetet att erbjuda värdefulla praktikplatser och bra karriärmöjligheter. Det nära samarbetet med näringslivet gör det möjligt för universitetet att genomföra vetenskaplig forskning på hög nivå.

Dessutom är Bristol Storbritanniens ultimata studentstad! Den har en unik blandning av modernt och traditionellt i sitt livliga och mångkulturella stadsliv. Bristols milda klimat balanseras ut under hela året, med krispiga vintrar och varma somrar. I Bristol är det alltid något som händer - festivaler, events, konserter - oavsett väder! Några exempel är den världsberömda Bristol International Balloon Fiesta, St Pauls Carnival, Harbourside Festival och många fler!

Complete University Guide har rankat University of the West of England på plats 58 av alla universitet i Storbritannien. Majoriteten av kurserna som hålls på universitetet är ackrediterade av berörda yrkesorganisationer som säkerställer att studenterna utexamineras med kvalifikationer som gör studenterna attraktiva och redo för näringslivet.

Campus

Universitetets huvudsakliga campus är baserad på Frenchay, som ligger 6,5 kilometer norr om Bristols centrum. UWE Bristol är lätt att nå från de flesta delar av landet med bra förbindelser till stora motorvägarna M4 och M5. På Frenchay Campus hittar du fantastiska faciliteter för alla studenter - ett bibliotek som är öppet dygnet runt, sportcenter, massor av caféer, barer, butiker och restauranger.

Student Village och Carroll Court är båda belägna på Frenchay Campus där UWE erbjuder garanterat studentboende för alla sökande studenter som har fått erbjudande om en studieplats. Ansökan om boende måste ha inkommit innan deadline den 1 maj för att boendet ska kunna garanteras. UWE hanterar även privata hus, som ligger nära Frenchay, Glenside och St Matthias campus. Det finns olika boendealternativ beroende på vad dina preferenser är. Universitetet har sin egen sökmotor, 'studentpad ", som eleverna kan använda för att söka bland UWE's privata studentbostäder.

Vad jag kan studera vid University of the West of England?

The University of the West of England erbjuder mer än 600 kurser och program på kandidat- och masternivå inom de flesta ämneskategorier. Ett urval av ämnen du kan studera:

 • Datavetenskap
 • Marknadsföring
 • Arkitektur
 • Psykologi
 • Ekonomi
 • Ledarskap

Ansökan till University of the West of England

Våra studierådgivare hjälper dig gärna att få svar på dina frågor, hjälp med ansökan och praktisk annan information. Några grundläggande fakta inför din ansökan:

 • För behörighet till en kandidatexamen måste du ha avslutat gymnasiestudier.
 • För behörighet till en masterexamen ska du ha avslutat en kandidatexamen. 
 • Som internationell student måste du i vissa fall ta ett engelsktest. De tester du kan göra är TOEFL eller IELTS.

Vill du veta mer om att studera vid UWE?

Vi vet det mesta om att studera vid UWE och kan guida dig genom djungeln av möjligheter. Boka in en studierådgivning, som vi kan ta äver telefon eller i en av våra butiker, så tar vi fram en plan utifrån dina drömmar och mål.

Få gratis studierådgivning

Varför studera utomlands med KILROY?

Kostnadsfri studierådgivning
Har du funderingar kring utlandsstudier? Det finns inga dumma frågor. Vi hjälper dig hela vägen till England, helt kostnadsfritt!
Dina drömmar i fokus
Utifrån dina visioner och mål ihop med vår expertis, skräddarsyr vi tillsammans din utlandsvistelse.
Vi hjälper dig att nå dina mål
Från första frågan till att du är hemma igen. Allt kring ansökningsprocessen - visum, boende, finansiering och stipendier. Vi ordnar med det praktiska där emellan så du inte behöver oroa dig!

Studiealternativ

Vad kan jag studera vid University of the West of England?

UWE erbjuder många bra utbildningar inom bland annat ekonomi, ledarskap och psykologi. Skolan erbjuder följande utbildningsnivåer:

 • Kandidatexamen
 • Masterexamen

Kontakta oss för mer information om studiemöjligheterna och ansökningsprocessen på UWE. Våra studierådgivare hjälper dig gärna hitta dina drömstudier!

Good to know

Hur finansierar jag mina studier vid University of the West of England ?

Det är möjligt kan få hela eller delar av din utbildning finansierad av CSN i form av lån, bidrag och merkostnadslån. Du kan även låna för flyg och försäkring varje termin. Om du vill läsa mer om CSN, stipendier etc. hittar du information under avsnittet om finansiering.

Antagningskrav och studieavgift varierar

Antagningskrav och studieavgifter kan variera mycket beroende på land, universitet, ämnen och om du väljer att plugga en termin eller en hel examen. Vi hjälper dig gärna att ta fram avgifterna på just den utbildningen du vill läsa!

Kontakta våra studierådgivare för mer information om exakta studiekostnader, en uppskattning av levnadskostnader i London och alla andra frågor.

Läsåret

Universitetet har tvåterminssystem och startar i januari och september. 

Vill du veta mer?

Personlig studierådgivning

Oavsett vilka frågor du har hjälper våra studierådgivare dig att besvara dom. De har själva studerat utomlands och hjälper dig även med hela ansökningsprocessen!

Finansiering

Hur finansierar du dina studier? Är utbildningen berättigad för CSN? Kan du jobba vid sidan av studierna? Få alla svar här.

Utbildningar utomlands

Oavsett om du vill läsa ett helt program eller bara en eller två terminer utomlands finns det något för dig. Läs mer om vilka ämnesområden du kan studera utomlands inom.

Vänligen fyll i alla fält

Oops! Nått gick fel, prova igen!

Stäng
Kontakta oss
Skriv till oss

Drömmer du om att studera eller att göra en praktik utomlands? Du kanske har ett hum om vad du vill göra och vart du vill resa men behöver bolla med någon som har gjort något liknande. Eller du kanske bara inte vet var du ska börja. Hör av dig till oss med dina drömmar, så hjälper vi dig att uppfylla dem.

Detta fält behöver fyllas i
Detta fält behöver fyllas i

Tack för ditt mejl!

Vad roligt att du vill utomlands! Vi återkommer till dig så snart vi kan. 

Vi har för tillfället problem med att våra e-mail ibland fastnar i spamfiltret hos våra kunder. Kolla därför i ditt spamfilter om du saknar svar från oss.

Vi hörs snart!

KILROY

Du kommer att få en bekräftelse på mejl inom kort. {{email}}

Boka ett möte

Vill du snacka utlandsstudier med oss? Boka in ett möte med våra studierådgivare för att få hjälp med att hitta dina drömstudier. Du kan välja att ta mötet i en av våra butiker, via telefon eller som videosamtal. Våra öppettider är kl. 12:00-16:00, måndag till fredag, och mötena kan ske mellan 10:00-18:00.

 • {{ officeOption }}
Detta fält behöver fyllas i

Vad kul att du hör av dig!

Vad roligt att du vill du vill utomlands! Vi återkommer till dig och bekräftar tid och plats för din kostnadsfria studierådgivning så snart vi kan.

Vi har för tillfället problem med att våra e-mail ibland fastnar i spamfiltret hos våra kunder. Kolla därför i ditt spamfilter om du saknar svar från oss! 

En kopia av ditt meddelande har skickats till din mail.

Vi hörs snart!

KILROY

Du kommer att få en bekräftelse på mejl inom kort. {{email}}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...