{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Studera i Nottingham

Kullerstensgator i Nottingham i England.
Ett anrikt campus för dig som vill studera i Nottingham.

Om att studera i Notthingham & hur vi kan hjälpa dig!

Vi ger dig gratis studierådgivning och hjälper dig från början till slutet av ansökningsprocessen och sedan vidare genom hela din tid som student utomlands. Vi besvara dessutom alla dina frågor om utlandsstudier i Nottingham.

Få gratis studierådgivning

I Nottingham har du möjligheten att studera på följande studienivåer:

  • En eller två terminer (Study Abroad)
  • Bachelor’s Degree
  • Master’s Degree
  • Korta kurser i engelska
  • Diploma Programs

Hör av dig till oss om du inte hittar exakt det som du letar efter. Vi kan nämligen hjälpa dig att ansöka till ännu fler universitet i England! 

Universitet i Nottingham

Vi kan ge dig rådgivning gällande nedan universitet i vackra Nottingham i England:

  • Nottingham Trent University

Studentlivet i Nottingham

Nottingham, Robin Hoods hemstad, är en plats som andas konst, kultur, sport, mat och fantastisk shopping – Nottingham har verkligen något för alla. Här kan du besöka sevärdheter så som Nottingham Castle, Wollaton Hall och Sherwoodskogen. Du kan även besöka flertalet festivaler och evenemang året om under din studietid. Nottingham ligger i centrala Storbritannien och att ta sig till London och Manchester under helger är riktigt smidigt med kollektivtrafik (lite under två timmars färd). Dessutom är kollektivtrafiken i staden välutvecklad så du kan med lätthet utforska stadens alla områden.

Mat och shopping Nottingham

Det finns två köpcenter i centrum, Broadmarsh Centre och Victoria Centre. Det finns även designer- och vintagebutiker på populära shoppinggator. Nottingham har med är 300 barer och restauranger och du hittar matkulturer från hela världen där!

Jobba vid sidan av studierna

Nottingham är en stor och livlig stad som lockar till sig många studenter. Det finns därför många deltidsjobb tillgängliga för perfekta för just studerande. Internationell studenter kan arbeta 20+ timmar i veckan som allt från butiks- och hotellpersonal, till administrativ assistent, bland mycket mer. Kontakta oss för att lära dig mer om dina möjligheter till att arbeta i Nottingham.

Information till dig som vill studera i Nottingham och England

Vi har tagit fram den viktigaste informationen för dig som vet om att du ska plugga i Nottingham och för dig som är nyfiken på att studera i England. Klicka dig in på artikeln nedan för att ta del av våra grundläggande tips och råd inför utlandsstudierna.

Praktisk info om studier i England

Nyfiken på att studera i Nottingham?

Att studera i Nottingham är riktigt drömmigt för dig som gillar storstadspulsen! Vi sitter redo att svara på alla dina frågor kring studier i Nottingham och allt annant som är värt att veta om  att just studera utomlands. Boka in dig på en konstnadsfri studierådgiving så ser vi till att du kommer iväg på en resa du sent kommer att glömma.

Snacka med oss!

Deadlines?

Januari & maj

Var?

Centrala England

Highlights?

Den vackra omgivningen

Stipendier?

Yes - snacka med oss!

Nottingham

Varför studera i Nottingham med KILROY?

Kostnadsfri studierådgivning
Få svar på dina frågor kring utlandsstudier och praktik utomlands - helt kostnadsfritt och utan dolda kostnader.
Dina drömmar i fokus
Dina drömmar och mål är prio ett. Tillsammans med din personliga studierådgivare skapar ni en upplevelse som du kommer att minnas för livet.
Vi guidar dig genom djungeln
Vi har koll på allt kring ansökningsprocessen, visum, boende, finansiering och stipendier, så att du inte behöver oroa dig!

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...