{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.
new-zealand-auckland-city-image
university-of-auckland-traditional-dance.students

Studera vid University of Auckland

University of Auckland är det äldsta och största universitetet i Nya Zeeland. Universitetet ligger strax utanför Aucklands centrum med närhet till hamnen och det vackra utomhusområdet. Stadens omgivning erbjuder vackra landskap och om du älskar äventyr  så är du verkligen på rätt plats! Nyfiken på att plugga här? Boka då in en:

Gratis studierådgivning

Varför studera vid University of Auckland?

University of Auckland är ett utmärkt universitet beläget i en vacker miljö i Nya Zeelands största staden. Universitetsområdet ligger mitt i Auckland, så att du kan njuta av det livliga stadslivet. Dessutom ligger campus bara 10 minuters promenad från Auckland Waterfront och nära orörda stränder, vackra vandringsleder, utmanande bergscykelleder och subtropiska öar. Ett perfekt läge för studenter som älskar utomhusaktiviteter.

Upptäck det härliga studentlivet i Nya Zeeland! Du kan välja mellan hundratals olika typer av studentföreningar och klubbar. Det finns något för alla, från kulturella eller akademiska föreningar till sport eller sociala klubbar. Själva staden är också en anledning till enutbildning i Nya Zeeland. Gillar du segling och utomhusaktiviteter, så är du på rätt ställe! Hamnstaden är känd för sina många segelbåtar, vackra stränder och ett livligt kulturliv. Kort sagt, studentlivet i Auckland har mycket att erbjuda!

Universitetet har ett brett utbud av kurser och utbildningar för internationella studenter. Du får utmärkt utbildning från kunniga lärare som också är mycket vänliga och hjälpsamma. Universitetet är också välkänt över hela världen och nämns i flera viktiga rankningar som QS World University Ranking. Efter studentlivet då? University of Auckland har ett omfattande alumni nätverk och gör allt för att förbereda studenterna för en framgångsrik karriär och introducera dem till rätt personer och nätverk!

Vad kan du studera vid University of Auckland?

Du kan antingen välja att läsa en Study Abroad, dvs. 1-2 terminer där du själv plockar ihop de ämnen du är intresserad av, eller läsa en hel kandidat- eller masterexamen. Du måste dock ha läst på svensk högskola minst ett år för att söka Study Abroad på University of Auckland. På University of Auckland kan du bland annat studera:

 • Business
 • Juridik
 • Hälsa
 • Konst
 • Teknik
 • Ekonomi

Ansökan till University of Auckland

Vi rekommenderar att du ansöker så snart som möjligt när du bestämt dig. Prata med våra studierådgivare för att få svar på dina frågor, hjälp med ansökan och praktisk information.

Några grundläggande fakta inför din ansökan:

 • För behörighet till en kandidatexamen måste du ha avslutat gymnasiestudier.
 • För behörighet till en masterexamen ska du ha avslutat en kandidatexamen. 
 • Som internationell student måste du i vissa fall ta ett engelsktest. De tester du kan göra är TOEFL eller IELTS.

Vill du veta mer om att studera vid University of Auckland i Nya Zeeland?

Vi vet det mesta om att studera vid University of Auckland och kan guida dig genom djungeln av möjligheter. Boka in en studierådgivning, som vi kan ta äver telefon eller i en av våra butiker, så tar vi fram en plan utifrån dina drömmar och mål.

Få gratis studierådgivning

Varför studera utomlands med KILROY?

Kostnadsfri studierådgivning
Har du funderingar kring utlandsstudier? Det finns inga dumma frågor. Vi hjälper dig hela vägen till Nya Zeeland, helt kostnadsfritt!
Dina drömmar i fokus
Utifrån dina visioner och mål ihop med vår expertis, skräddarsyr vi tillsammans din utlandsvistelse.
Vi hjälper dig att nå dina mål
Från första frågan till att du är hemma igen. Allt kring ansökningsprocessen - visum, boende, finansiering och stipendier. Vi ordnar med det praktiska där emellan så du inte behöver oroa dig!

Studiealternativ

Vad kan jag studera vid University of Auckland?

University of Auckland erbjuder många bra utbildningar inom bland annat business, ekonomi, teknik och hälsa. Skolan erbjuder följande utbildningsnivåer:

 • Fristående kurser i 1-2 terminer
 • Kandidatexamen
 • Masterexamen
 • Diplom- och certifikatsutbildningar

Kontakta oss för mer information om studiemöjligheterna och ansökningsprocessen på University of Auckland. Våra studierådgivare hjälper dig gärna hitta dina drömstudier!

Good to know

Hur finansierar jag mina studier vid University of Auckland?

Det är möjligt kan få hela eller delar av din utbildning finansierad av CSN i form av lån, bidrag och merkostnadslån. Du kan även låna för flyg och försäkring varje termin. Om du vill läsa mer om CSN, stipendier etc. hittar du information under avsnittet om finansiering.

Antagningskrav och studieavgift varierar

Antagningskrav och studieavgifter kan variera mycket beroende på land, universitet, ämnen och om du väljer att plugga en termin eller en hel examen. Vi hjälper dig gärna att ta fram avgifterna på just den utbildningen du vill läsa!

Kontakta våra studierådgivare för mer information om exakta studiekostnader, en uppskattning av levnadskostnader i Auckland och alla andra frågor.

Läsåret

Utbildningar vid University of Auckland börjar två gånger per år, i mars och juli. 

Vill du veta mer?

Personlig studierådgivning

Oavsett vilka frågor du har hjälper våra studierådgivare dig att besvara dom. De har själva studerat utomlands och hjälper dig även med hela ansökningsprocessen!

Finansiering

Hur finansierar du dina studier? Är utbildningen berättigad för CSN? Kan du jobba vid sidan av studierna? Få alla svar här.

Utbildningar utomlands

Oavsett om du vill läsa ett helt program eller bara en eller två terminer utomlands finns det något för dig. Läs mer om vilka ämnesområden du kan studera utomlands inom.

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...