{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.
Studera arkeologi utomlands
Studera arkeologi utomlands

Studera arkeologi utomlands

Är du fascinerad av det förflutna? Och vill du få insikt i arkeologi på en mer internationell nivå? Utbilda dig inom arkeologi utomlands! I arkeologi lär man sig om det förflutna och genom att studera utomlands lär man sig om historiska upptäckter i andra delar av världen.

Varför ska jag läsa arkeologi?
Från studiet av matriellt liv, det vill säga konstgjorda saker så som verktyg, artefakter och byggnader, får du inblick i tidigare samhällen och kulturer.
Du lär dig också att förmedla din kunskap om det förflutna och får kunskaper i kulturarvsförvaltning och projektledning. Du kommer att lära dig om dokumentationsmetoder och hur dagens teknik kan kopplas till arkeologiskt arbete.

Varför studera utomlands?

Olika platser i världen ger olika möjligheter till att komma ut på fältet och delta i utgrävningsarbeten. Du studerar även med folk från hela världen så sitt nätverk kommer utökas samtidigt som du får massor av roliga upplevelser och testar på att leva i en internationell miljö.

Sök efter universitet utomlands

Vill du veta mer?

Kostnadsfri studierådgivning

Våra studierådgivare har själva erfarenhet av utlandsstudier och hjälper dig gärna att besvara alla dina frågor kring val av land, kurser, boende och allt annat du har funderingar kring!
Personlig studierådgivning

Kostnad och finansiering

Vad kostar det att studera utomlands och hur kan du finansera dina studier? Vi har koll på studiemedel, stipendier och kan berätta om hur det fungerar att arbeta vid sidan av dina utlandsstudier.
Mer information

Val av utbildning

Vi har en hel del samarbetsuniversitet med ett brett utbud av kurser och utbildningar så chansen att du hittar dina drömstudier är stor!
Universitet

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...