{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.
Studera akitektur utomlands
Studera arkitektur utomlands

Studera akitektur utomlands

Är du nyfiken på internationell arkitektur? Om du dessutom är kreativ och estetiskt lagd kan ett alternativ vara att studera arkitektur utomlands. Lär dig att designa hus, lägenheter, stadsområden och landskap - var med i processen när din ritning blir verklighet!

Arkitekter ritar och gör till exempel hem, möbler, byggnader och infrastruktur för stads- och terräng. Under utbildningen får du lära dig att skapa både snygg och funktionell design – från idé till produkt. Det är en teknisk och kreativ utbildning som vanligtvis tar 5-6 år att slutföra. Typiska ämnen kan vara:

  • Arkitekturhistoria
  • Struktur
  • IT för designers
  • Arkitektur och design
  • Matriallära

Vad blir jag efter att jag studerat arkitektur utomlands?

Efter examen som arkitekt kan du arbeta som konsult inom byggbranschen eller i en arkitektfirma. Fördelen med att studera utomlands är dels för att det är svårt att komma in på arkitektlinjen i Sverige men också att du kommer ha nytta av alla nya impulser och inspiration du får när du studerar i ett annat land. Att sitta i skolbänken bland New Yorks skyskrapor kan verkligen kicka igång det kreativa arbetet!

Sök efter universitet utomlands

Vill du veta om att studera arkitektur utomlands?

Kotnadsfri studierådgivning

Våra studierådgivare har själva erfarenhet av utlandsstudier och hjälper dig gärna att besvara alla dina frågor kring val av land, kurser, boende och allt annat du har funderingar kring!
Personlig studierådgivning

Kostnad och finasiering

Vad kostar det att studera utomlands och hur kan du finansera dina studier? Vi har koll på studiemedel, stipendier och kan berätta om hur det fungerar att arbeta vid sidan av dina utlandsstudier.
Mer information

Val av utbildning

Vi har en hel del samarbetsuniversitet med ett brett utbud av kurser och utbildningar så chansen att du hittar dina drömstudier är stor!
Universitet

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...