{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.
asia-thailand-young-monks-cover
asia-taiwan-taipei-city-lanterns-sidebar

Studera Asien utomlands

Asien är ett spännande område på världskartan. Om du vill fördjupa dig i världsdelens språk, kultur och religion kan du ta chansen att studera Asien utomlands!

Varför ska jag studera Asien?

Det finns mycket att lära sig om tullarna, kulturen och traditionerna i de olika länderna. Du kommer att förvärva språkkunskaper och en vetenskaplig teoretisk och metodologisk förståelse och kommer också att hantera den kulturella och samtida historien från olika delar av den asiatiska kontinenten. Du får insikter i historia, kultur, konsthistoria, litteratur och språkhistoria – det finns alltid något nytt att lära!

Sök efter universitet utomlands

Vill du veta mer?

Kostnadsfri studierådgivning

Våra studierådgivare har själva erfarenhet av utlandsstudier och hjälper dig gärna att besvara alla dina frågor kring val av land, kurser, boende och allt annat du har funderingar kring!
Personlig studierådgivning

Kostnad och finansiering

Vad kostar det att studera utomlands och hur kan du finansera dina studier? Vi har koll på studiemedel, stipendier och kan berätta om hur det fungerar att arbeta vid sidan av dina utlandsstudier.
Mer information

Val av utbildning

Vi har en hel del samarbetsuniversitet med ett brett utbud av kurser och utbildningar så chansen att du hittar dina drömstudier är stor!
Universitet

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...