{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.
Studera astronomi utomlands
Studera astronomi utomlands

Studera astronomi utomlands

Slutar du aldrig fascineras du av universums stjärnor och planeter? En utbildning i astronomi låter dig observera och studera alla fenomen utanför jordens atmosfär.

Under dina studier kommer du bli bekant med de senaste utvecklings- och observationsteknikerna. Du lär dig om uppbyggnaden och utvecklingen av universum och beskådar stjärnor, planeter och galaxer med teleskop.

Varför ska jag studera astronomi?

Du får läsa vetenskapliga ämnen som astrofysik, kvantfysik och kosmologi. Du får fördjupa dig i dom ämnena som du har mest intresse för. Efter examen har du kunskap om sen senaste tekniken i avancerade teleskop och satelliter och kan arbeta med bland annat utbildning och forskning.

Sök efter universitet utomlands

Vill du veta mer?

Kostnadsfri studierådgivning

Våra studierådgivare har själva erfarenhet av utlandsstudier och hjälper dig gärna att besvara alla dina frågor kring val av land, kurser, boende och allt annat du har funderingar kring!
Personlig studierådgivning

Kostnad och finansiering

Vad kostar det att studera utomlands och hur kan du finansera dina studier? Vi har koll på studiemedel, stipendier och kan berätta om hur det fungerar att arbeta vid sidan av dina utlandsstudier.
Mer information

Val av utbildning

Vi har en hel del samarbetsuniversitet med ett brett utbud av kurser och utbildningar så chansen att du hittar dina drömstudier är stor!
Universitet

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...