{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.
Studera biomedicin utomlands
Studera biomedicin utomlands

Studera biomedicin utomlands

Vill du vara med i utvecklingen av vaccinationer, läkemedel och medicin? Under dina studier i biomedicin lär du dig inte bara olika forskningsmetoder och tekniker men också olika typer av behandlingar på patienter.

Under den biomedicinska forskningen lär du dig vilka metoder, tekniker och bahandlingar som används och hur du kan förbättra dom eller utveckla nya. Du lär dig allt om människors hälsa och om hur du löser hälsoproblem. Tänk exempelvis behandling av infektionssjukdomar som HIV eller cancer eller kroniska sjukdomar, men även forskning om ärftliga sjukdomar.

Varför ska jag studera biomedicin?

Du kommer undervisas i ämnen som anatomi, som är studien av levande organismer och fysisk struktur och fysiologi som relaterar till levande organismers livsprocesser och funktioner. Immunologi är studier om medicinsk immunitet - till exempel i samband med vaccinationer och det är viktigt att du lär dig om farmakologi, vilket är läran om egenskaper och effekter av droger på kropp och själ.

Sök efter universitet utomlands

Vill du veta mer?

Kostnadsfri studierådgivning

Våra studierådgivare har själva erfarenhet av utlandsstudier och hjälper dig gärna att besvara alla dina frågor kring val av land, kurser, boende och allt annat du har funderingar kring!
Personlig studierådgivning

Kostnad och finansiering

Vad kostar det att studera utomlands och hur kan du finansera dina studier? Vi har koll på studiemedel, stipendier och kan berätta om hur det fungerar att arbeta vid sidan av dina utlandsstudier.
Mer information

Val av utbildning

Vi har en hel del samarbetsuniversitet med ett brett utbud av kurser och utbildningar så chansen att du hittar dina drömstudier är stor!
Universitet

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...