{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.
Studera design utomlands
Studera design utomlands

Studera design utomlands

Om du vill ha ett kreativt arbete där du får tänka nytt och annorlunda kan designstudier vara något för dig. Det finns många olika inriktningar, oavsett vilken du väljer kommer du få utmana dina kreativa färdigheter!

Ämnen inom design

I de flesta fall kommer en designer att skapa eller rita något som kommer att ha en viss funktion eller ge ett visst meddelande. Ämnen varierar beroende på vilken utbildning du väljer. Vanligt förekommande ämnen är:

  • Designteori
  • Typografi
  • Konsthistoria
  • Webbdesign
  • Kommunikation
  • Ljusdesign

Vad blir jag efter mina studier?

Många designers är egenföretagare eller arbetar på en större designbyrå. Att arbeta med kommunikation är också ganska vanligt, till exempel. webb- eller tryckdesigner. Vissa arbetar med konceptet att skapa idéer och kampanjer, medan andra fokuserar mer på den visuella designen och själva produkten.

Sök efter universitet utomlands

Vill du veta mer?

Kostnadsfri studierådgivning

Våra studierådgivare har själva erfarenhet av utlandsstudier och hjälper dig gärna att besvara alla dina frågor kring val av land, kurser, boende och allt annat du har funderingar kring!
Personlig studierådgivning

Kostnad och finansiering

Vad kostar det att studera utomlands och hur kan du finansera dina studier? Vi har koll på studiemedel, stipendier och kan berätta om hur det fungerar att arbeta vid sidan av dina utlandsstudier.
Mer information

Val av utbildning

Vi har en hel del samarbetsuniversitet med ett brett utbud av kurser och utbildningar så chansen att du hittar dina drömstudier är stor!
Universitet

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...