{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.
Studera filosofi utomlands
Studera filosofi utomlands

Studera filosofi utomlands

Filosofi handlar om verklighetupfattning, grundläggande förutsättningar för mänsklig kunskap och hur man ska agera. Utomlands kan du få helt nya perspektiv på utbildningen. Kunskapen om filosofi kommer från olika delar av världen, och genom att studera filosofi utomlands kommer du att lära dig om helt olika perspektiv än hemma.

Varför ska jag läsa filosofi?

Utbildningen utvecklar din kritiska känsla, analyserar argument och synpunkter och ser enskilda problem i ett bredare och mer globalt sammanhang. Det kan baseras på den västerländska, filosofiska traditionen eller den antika, medeltida och senaste filosofin. Du lär dig om spännande filosofiska discipliner som logik, metafysik, vetenskapsteori, etik och moral.

Varför studera utomlands?

När du befinner dig utanför din comfort zone och i en utländsk miljö blir du automatiskt nyfiken och ställer frågor om till exempel etiska eller politiska frågor i det landet. På så sätt lär du dig mycket nytt och upptäcker breda vyer i andra delar av världen. Utöka ditt nätverk, få massor av roliga upplevelser och prova att leva i en internationell miljö.

Sök efter universitet utomlands

vILL DU VETA MER?

Kostnadsfri studierådgivning

Våra studierådgivare har själva erfarenhet av utlandsstudier och hjälper dig gärna att besvara alla dina frågor kring val av land, kurser, boende och allt annat du har funderingar kring!
Personlig stuiderådgivning

Kostnad och finansiering

Vad kostar det att studera utomlands och hur kan du finansera dina studier? Vi har koll på studiemedel, stipendier och kan berätta om hur det fungerar att arbeta vid sidan av dina utlandsstudier.
Mer information

Val av utbildning

Vi har en hel del samarbetsuniversitet med ett brett utbud av kurser och utbildningar så chansen att du hittar dina drömstudier är stor!
Universitet

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...