{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.
Studera företagsekonomi utomlands
Studera företagsekonomi utomlands

Studera företagsekonomi

Genom att studera företagsekonomi utomlands får du en inblick i företagens ekonomiska problem och utmaningar. Du kommer att utbildas för att genomföra finansiella analyser som kan hjälpa företagets finansiella bas. 

En utbildning i företagsekonomi innefattar också flera andra relevanta aspekter i det sociala sammanhanget av affärsrätt och sociala studier. Dessa hjälper till att skapa förståelse för hur företagens ekonomi interagerar och påverkas av andra aspekter av samhället.

Ämnen inom företagsekonomi

Du kan ta en kandidat- eller en masterexamen i företagsekonomi. Utbildningarna varierar från universitet till universitet men några av de typiska ämnena är:

  • Redovisning och ekonomi
  • Marknadsföring
  • Organisatorisk analys
  • Samhällskunskap

Sök efter universitet utomlands

Vill du veta mer?

Kostnadsfri studierådgivning

Våra studierådgivare har själva erfarenhet av utlandsstudier och hjälper dig gärna att besvara alla dina frågor kring val av land, kurser, boende och allt annat du har funderingar kring!
Personlig studierådgivning

Kostnad och finansiering

Vad kostar det att studera utomlands och hur kan du finansera dina studier? Vi har koll på studiemedel, stipendier och kan berätta om hur det fungerar att arbeta vid sidan av dina utlandsstudier.
Mer information

Val av utbildning

Vi har en hel del samarbetsuniversitet med ett brett utbud av kurser och utbildningar så chansen att du hittar dina drömstudier är stor!
Universitet

Inspiration

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...