{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.
Studera historia utomlands
Studera historia utomlands

Studera historia utomlands

Är du intresserad av historia på en mer global nivå? Kombinera dina studier med en vistelse utomlands där du lär dig om historian från andra delar av världen. Världshistorien är oerhört omfattande och det är väldigt intressant att specialisera sig i ett lands historia.

Varför ska jag läsa historia?

Vetenskapens historia fokuserar på människan och samhällets utveckling genom åren. Det handlar om att få en överblick över en historisk period och att sätta händelser och människor i deras rätta sammanhang för att ge en förståelse och en bild av det förflutna.
Undersök källorna till det förflutna och lär dig att relatera kritiskt till de historiska ämnena. Källorna kan vara artiklar, texter, bokstäver eller dikter, men det kan också vara bilder, monument, film eller TV. Det finns mycket spännande historia från tiden till och med nu, så det finns gott om kunskap att hämta och möjligheter att utvecklas.

Varför studera utomlands?

När du befinner dig utanför din comfort zone och i en utländsk miljö blir du automatiskt nyfiken och ställer frågor. På så sätt kommer du att lära dig om landets historia. Du får massor av bra erfarenheter, nya vänskaper och kanske en karriär utomlands?

Sök efter universitet utomlands

Vill du veta mer?

Kostnadsfri studierådgivning

Våra studierådgivare har själva erfarenhet av utlandsstudier och hjälper dig gärna att besvara alla dina frågor kring val av land, kurser, boende och allt annat du har funderingar kring!
Personlig studierådgivning

Kostnad och finansiering

Vad kostar det att studera utomlands och hur kan du finansera dina studier? Vi har koll på studiemedel, stipendier och kan berätta om hur det fungerar att arbeta vid sidan av dina utlandsstudier.
Mer information

Val av utbildning

Vi har en hel del samarbetsuniversitet med ett brett utbud av kurser och utbildningar så chansen att du hittar dina drömstudier är stor!
Universitet

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...