{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.
Studera hospitality management utomlands
Studera hospitality management utomlands

Studera hospitality management utomlands

Studier i Hospitality Management är i grunden nästan alltid en Bachelor of Business. En sådan utbildning förbereder dig för en internationell karriär inom Business men med en specifik inriktning mot bland annat hotell, restaurang, resebranschen, event, men även en mängd andra positioner inom turismnäringen.

Drömmer du om en internationell karriär där hela världen är en potentiell arbetsplats? Tycker du om att arbeta med människor och vill arbeta inom ett serviceyrke? Då vore kanske en examen i Business med specifik inriktning mot Hospitality Management något för dig!

Res- och turismbranschen är den snabbast växande branchen i världen. Hospitalitystudier inkluderar självklart hotell och restaurang men även otroligt mycket mer. Det är en Management utbildning som kan leda till drömjobb inom alla turismnäringens områden. Vi samarbetar med med några av de absolut högst rankade skolorna i världen och där kvaliteten på studier och nätverk inom turismnäringen ger studenterna allt som krävs för en internationell karriär med ledarpositioner inom några av världens mest spännande företag. 

Sök efter universitet utomlands

Vill du veta mer?

Kostnadsfri studierådgivning

Våra studierådgivare har själva erfarenhet av utlandsstudier och hjälper dig gärna att besvara alla dina frågor kring val av land, kurser, boende och allt annat du har funderingar kring!
Personlig studierådgivning

Kostnad och finansiering

Vad kostar det att studera utomlands och hur kan du finansera dina studier? Vi har koll på studiemedel, stipendier och kan berätta om hur det fungerar att arbeta vid sidan av dina utlandsstudier.
Mer information

Val av utbildning

Vi har en hel del samarbetsuniversitet med ett brett utbud av kurser och utbildningar så chansen att du hittar dina drömstudier är stor!
Universitet

Inspiration

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...