{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.
Studera Hotel Management utomlands
Studera Hotel Management utomlands

Studera Hotel Management utomlands

Hotel management handlar om hotell och ledning, men ger dig också en bred utbildning inom det som kallas "gästfrihet". Inom gästfrihet hittar du en mängd spännande yrkesgrupper, till exempel inom resor och turism.

Vad kan jag arbeta efter studier i Hotel Management utomlands?

Med en utbildning inom hotel management kan du arbeta med en ledande position på ett hotell eller resort. Du kan också arbeta i ett reseföretag, exempelvis på ett kryssningsfartyg. Om du tänker i banorna att starta ditt eget hotell är det här utbildningen för dig!

Studierna ger dig en mycket konkurrenskraftig utbildning inom marknadsföring, ekonomi och förvaltning. Genom att studera utomlands får du ett internationellt nätverk, en ovärderlig upplevelse för livet och kommer stå ut i mängden som arbetssökande.

Sök efter universitet utomlands

Vill du veta mer om att studera Hotel Management?

Kostnadsfri studierådgivning

Våra studierådgivare har själva erfarenhet av utlandsstudier och hjälper dig gärna att besvara alla dina frågor kring val av land, kurser, boende och allt annat du har funderingar kring!
Personlig stuiderådgiving

Kostnad och finansiering

Vad kostar det att studera utomlands och hur kan du finansera dina studier? Vi har koll på studiemedel, stipendier och kan berätta om hur det fungerar att arbeta vid sidan av dina utlandsstudier.
Mer information

Val av utbildning

Vi har en hel del samarbetsuniversitet med ett brett utbud av kurser och utbildningar så chansen att du hittar dina drömstudier är stor!
Universitet

Inspiration

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...