{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.
Studera HR utomlands
Studera HR utomlands

Studera HR utomlands

Att arbeta med HR innebär uppgifter som rekrytering, utbildning och personalutveckling - allt för att personalen ska trivas och göra sitt bästa. Det finns enskilda kurser inom HR att läsa utomlands men det är också möjligt att specialisera sig som en del av en examen inom ekonomi, administration eller näringsliv.

Vanliga ämnen att läsa inom HR:

  • Ledarskap
  • Rekrytering
  • Lärande och utveckling
  • Arbetsrätt
  • Ekonomi
  • Förändringsteori

Vilka jobb kan jag få efter mina studier?

Fler företag har nu egna HR-avdelningar och fokuserar allt mer på att ta hand om sina arbetare på bästa möjliga sätt, vilket gynnar både anställda och företaget. Det finns många områden du kan arbeta med efter din utbildning - allt från att anställa, personalutveckling, utbildning för personal och förändringshantering.

Sök efter universitet utomlands

Vill du veta mer?

Kostandsfri studierådgivning

Våra studierådgivare har själva erfarenhet av utlandsstudier och hjälper dig gärna att besvara alla dina frågor kring val av land, kurser, boende och allt annat du har funderingar kring!
Personlig studierådgivning

Kostnad och finansiering

Vad kostar det att studera utomlands och hur kan du finansera dina studier? Vi har koll på studiemedel, stipendier och kan berätta om hur det fungerar att arbeta vid sidan av dina utlandsstudier.
Mer information

Val av utbildning

Vi har en hel del samarbetsuniversitet med ett brett utbud av kurser och utbildningar så chansen att du hittar dina drömstudier är stor!
Universitet

Inspiration

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...