{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.
Studera till idrottslärare utomlands
Studera till idrottslärare utomlands

Studera till idrottslärare utomlands

Om du är aktiv, vill lära ut din kunskap till andra och inte kan tänka dig att sitta stilla på ett kontorsjobb hela dagarna är jobbet som idrottslärare något som passar dig! Sport är en viktig del av skolplanen, då fysisk aktivitet främjar inlärning och förhindrar övervikt i en tidig ålder. Du kan hjälpa till att utveckla barns och ungdomars sportfärdigheter!

Varför ska jag studera till idorttslärare?

Utbildningen som idrottslärare kombinerar sport och friluftsliv. Utbildningen är både praktisk och teoretisk baserad, och du lär att utbilda inom sport, friluftsliv och hälsa - vanligtvis i grundskolan, ett gymnasium eller en institution.

Det finns mycket att lära dig inom ämnet och du kommer att läsa ämnen som anatomi, bollsport, rytmisk rörelse, dans, parkour och simning. Friluftsaspekten handlar mer om paddling, kajakpaddling, skridskoåkning och klättring, som varierar beroende på var du väljer att ta programmet. Du kommer också att kunna ta ytterligare ämnen som fysiologi, funktionell träning, mountainbike, livräddning, projektledning, förstahjälpskurs och idrottspsykologi.

Varför studera utomlands?

Genom att ha utlandsstudier på ditt CV visar det att du är självständig och vågar ta dig utanför din comfort zone. Sen kommer du ju träffa på massor av nya vänner och kontakter världen över som också studerar idrott!

Sök efter universitet utomlands

Vill du veta mer?

Kostnadsfri studierådgivning

Våra studierådgivare har själva erfarenhet av utlandsstudier och hjälper dig gärna att besvara alla dina frågor kring val av land, kurser, boende och allt annat du har funderingar kring!
Personlig studierådgivning

Kostnad och finansiering

Vad kostar det att studera utomlands och hur kan du finansera dina studier? Vi har koll på studiemedel, stipendier och kan berätta om hur det fungerar att arbeta vid sidan av dina utlandsstudier.
Mer information

Val av utbildning

Vi har en hel del samarbetsuniversitet med ett brett utbud av kurser och utbildningar så chansen att du hittar dina drömstudier är stor!
Universitet

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...