{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.
Studera industridesign utomlands
Studera industridesign utomlands

Studera industridesign utomlands

Som industriell designer skapar och förbättrar du produkter som människor använder dagligen, oavsett om det är föremål som används hemma, på jobbet eller på vägen. Under dina studier i industridesign lär du dig att utforma nya prylar och förbättrar befintliga produkter genom att använda nya material, former och tekniker.

Det finns mycket att tänka på när en ny produkt ska designas – den ska vara vacker och praktisk men också överkomlig och bra att producera. Här får du lära dig att utforma produkter som är attraktiva, användarvänliga, prisvärda och tekniskt funktionella. Vanligt förekommande ämnen inom industridesign är:

  • Design
  • Materialanvändning och konstruktion
  • Designtrender
  • Produktionsprocessen
  • Ergonomi
  • Företagsekonomi, planering och marknadsföring

Om du är kreativ, har en bra teknisk inblick och vill lära dig att bygga broar mellan teknik, handel och konsument är utbildningen något för dig. Efter din examen kan du arbeta på t.ex. en designbyrå eller en utvecklingsavdelning på ett produktionsbolag.

Sök efter universitet utomlands

Vill du veta mer?

Kostnadsfri studierådgivning

Våra studierådgivare har själva erfarenhet av utlandsstudier och hjälper dig gärna att besvara alla dina frågor kring val av land, kurser, boende och allt annat du har funderingar kring!
Personlig studierådgivning

Kostnad och finansiering

Vad kostar det att studera utomlands och hur kan du finansera dina studier? Vi har koll på studiemedel, stipendier och kan berätta om hur det fungerar att arbeta vid sidan av dina utlandsstudier.
Mer information

Val av utbildning

Vi har en hel del samarbetsuniversitet med ett brett utbud av kurser och utbildningar så chansen att du hittar dina drömstudier är stor!
Universitet

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...