{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.
Studera kemi utomlands
Studera kemi utomlands

Studera kemi utomlands

En utbildning i kemi utomlands erbjuder förutom en god utbildning med erfarna lärare kunskap om den internationella utvecklingen inom kemi, vilket är en stor erfarenhet och kommer berika ditt CV.

Varför ska jag studera kemi?

Under en kemistudie studerar du egenskaperna hos alla slags ämnen och hur de interagerar med varandra. Med hjälp av moderna tekniker undersöker du strukturen hos molekyler och levande celler och gör experiment i ett kemilaboratorium.

Utbildningen i kemi lär dig att skapa olika ämnen i laboratoriet och analysera kompositionen. Du lär dig också att beskriva kemiska egenskaper och reaktioner i exempelvis mat, medicin, smink, djur och människor.

Sök efter universitet utomlands

Vill du veta mer?

Kostnadsfri studierådgivning

Våra studierådgivare har själva erfarenhet av utlandsstudier och hjälper dig gärna att besvara alla dina frågor kring val av land, kurser, boende och allt annat du har funderingar kring!
Personlig studierådgivning

Kostnad och finansiering

Vad kostar det att studera utomlands och hur kan du finansera dina studier? Vi har koll på studiemedel, stipendier och kan berätta om hur det fungerar att arbeta vid sidan av dina utlandsstudier.
Mer information

Val av utbildning

Vi har en hel del samarbetsuniversitet med ett brett utbud av kurser och utbildningar så chansen att du hittar dina drömstudier är stor!
Universitet

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...