{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.
Studera ledarskap utomlands
Studera ledarskap utomlands

Studera ledarskap utomlands

Under en utbildning i ledarskap får du lära dig om strategi, organisationsstruktur, personalhantering, yrkespsykologi samt ekonomi och marknadsföring. Om du vill kan du läsa en bachelor med fördjupning i ledarskap. Du kommer få läsa introduktionskurser och fördjupa dig mer och mer under studiens gång. De typiska ämnena du läser är:

  • Affärer
  • Marknadsföring
  • Strategi
  • Redovisning och ekonomi
  • HR
  • Statistik och metoder
  • Projekt
  • Arbetsrätt
  • Organisationslära

Vad blir jag efter utbildningen?

Genom att studera ledarskap får du en bred utbildning som göt dig redo att ha kontroll i de flesta branscher. I flesta fall får du också möjlighet att studera vidare på masternivå där du kan fördjupa dig inom ledarskap. Om du tycker teorin är spännande kan du fortsätta med forskning inom ämnet.

Vad är fördelarna med att studera ledarskap utomlands?

Många av våra partneruniversitet innehåller någon form av praktisk erfarenhet under studierna för att du ska bli mer erfaren när du söker jobb efter studierna. Dessutom får du kunskap och inblick i andra kulturers ledningsprinciper, vilket är en bra erfarenhet i en bransch som blir allt mer internationell och mobil.

Sök efter universitet utomlands

Vill du veta mer?

Kostnadsfri studierådgiving

Våra studierådgivare har själva erfarenhet av utlandsstudier och hjälper dig gärna att besvara alla dina frågor kring val av land, kurser, boende och allt annat du har funderingar kring!
Personlig studierådgivning

Kostnad och finasiering

Vad kostar det att studera utomlands och hur kan du finansera dina studier? Vi har koll på studiemedel, stipendier och kan berätta om hur det fungerar att arbeta vid sidan av dina utlandsstudier.
Mer information

Val av utbidning

Vi har en hel del samarbetsuniversitet med ett brett utbud av kurser och utbildningar så chansen att du hittar dina drömstudier är stor!
Universitet

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...