{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.
Studera litteraturvetenskap utomlands
Studera litteraturvetenskap utomlands

Studera litteraturvetenskap utomlands

Är du en bokmal? I litteraturvetenskap läser du klassiska verk över genrer, kulturer och historiska perioder. Ta med böckerna och åk utomlands! Det finns mycket välskriven litteratur i världen och genom att ta utbildningen utomlands kommer du att upptäcka nya författare, litterära perioder och andra länders relation till litteratur.

Varför ska jag läsa litteraturvetenskap?

Utbildningen i litteraturvetenskap handlar om förhållandet mellan litteratur och andra konstformer. Du arbetar med olika litterära genrer som romaner, noveller, essäer och poesi, och du lär dig att analysera och tolka litterära verk och lägga dem i ett kulturellt och historiskt sammanhang.

Du lär dig att analysera moderna verk, allt från film och musik till modern arkitektur, och att förstå dom i förhållande till samhället och den historiska tiden de har skapats. Författare genom tiden har ofta blivit inspirerade av nutiden.

Varför studera utomlands?

Det finns så många bra, olästa böcker i världen som bara väntar på att läsas! Du lär dig mycket och får nya vänner i ett annat land samtidigt som du får värdefull livserfarenhet. Kanske kommer du satsa på en internationell karriär?

Sök efter universitet utomlands

Vill du veta mer?

Kostnadsfri studierådgivning

Våra studierådgivare har själva erfarenhet av utlandsstudier och hjälper dig gärna att besvara alla dina frågor kring val av land, kurser, boende och allt annat du har funderingar kring!
Personlig studierådgivning

Kostnad och finansiering

Vad kostar det att studera utomlands och hur kan du finansera dina studier? Vi har koll på studiemedel, stipendier och kan berätta om hur det fungerar att arbeta vid sidan av dina utlandsstudier.
Mer information

Val av utbildning

Vi har en hel del samarbetsuniversitet med ett brett utbud av kurser och utbildningar så chansen att du hittar dina drömstudier är stor!
Universitet

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...