{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.
Studera maskinteknik utomlands
Studera maskinteknik utomlands

Studera maskinteknik utomlands

Vill du konstruera allt från verktyg till maskiner, fartygsmotorer och stora kranar? Maskiningenjörer står bakom många väsentliga uppfinningar, och du kan dessutom utbilda dig utomlands!

Varför ska jag studera till mekanisk ingenjör?

Mekaniska ingenjörer anställda inom tekniska områden som omfattar produktutveckling, design, kvalitet konstruktion, tillverkning, projektledning och andra administrativa uppgifter. Arbetet består bland annat i att analysera hur kraven på funktion och hållbarhet tekniskt uppfyllas, och du måste undersöka kostnaden för att producera produkten. Om du är uppfinnartypen kan du även tillverka och utveckla nya produkter som behövs på marknaden! Typiska yrken inom maskinteknik:

  • Mekanisk ingenjör
  • Plastingenjör
  • Gjuteriingenjör

Varför studera utomlands?

Ingenjörer kan få jobb över hela världens så det är en bra utbildning att ta om du vill satsa på en internationell karriär och arbeta i olika länder. Du lär dig mycket och knyter nya vänne kontakter från hela världen. Erfarenheterna från utlandsstudier är ovärdeliga och för livet!

Sök efter universitet utomlands

Vill du veta mer?

Kostnadsfri studierådgivning

Våra studierådgivare har själva erfarenhet av utlandsstudier och hjälper dig gärna att besvara alla dina frågor kring val av land, kurser, boende och allt annat du har funderingar kring!
Personlig studierådgivning

Kostnad och finansiering

Vad kostar det att studera utomlands och hur kan du finansera dina studier? Vi har koll på studiemedel, stipendier och kan berätta om hur det fungerar att arbeta vid sidan av dina utlandsstudier.
Mer information

Val av utbildning

Vi har en hel del samarbetsuniversitet med ett brett utbud av kurser och utbildningar så chansen att du hittar dina drömstudier är stor!
Universitet

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...