{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.
studera mba utomlands
studera mba utomlands- mba abroad

MBA utbildning utomlands

Om du redan har en bachelor och några års yrkeserfarenhet, kan en MBA utomlands vara den rätta lösningen för dig som vill vidareutbilda dig!

Vad är en MBA-utbildning?

En MBA-utbildning är lite speciell jämfört med andra program eftersom det är en utbildning där det finns mycket fler behörighetskrav än för andra program. Kraven för att ansöka om en MBA i Sverige kan variera men för att vara behörig brukar du behöva ha; Akademisk grundexamen med goda resultat och minst två års relevant arbetslivserfarenhet efter examen. Dessutom finns det något krav på att du har goda kunskaper i engelska, kunskaper inom matematik, statistik och ekonomi på en nivå som motsvarar 180hp.

Vad kräver en MBA utomlands?

Det skiljer sig från vilka krav våra samarbetsuniversitet har om du vill ansöka om en MBA utomlands. Vissa universitet kräver att du har arbetslivserfarenhet, och vissa behöver inte det. Vi rekommenderar därför att du pratar med en av våra utbildningsrådgivare som kan ge dig ett mer korrekt svar på kraven i MBA-programmet i det land du vill studera. Vanligtvis måste du skicka en GMAT- prova med ett visst medelvärde för att bli antagen till en MBA-utbildning, men de exakta kraven för antagning är mycket olika från land till land och universitet till universitet.

Hur fungerar en MBA utomlands?

Innehållet i en MBA-utbildning är faktiskt väldigt fallbaserad och innefattar flera olika ämnen och studier. Det finns generellt ett starkt fokus på förankringsmetoder och teorier i praktiken och i relevanta fall och som nämnts; mestadels tvärvetenskaplig.

Sök efter universitet utomlands

Vill du veta mer?

Kostnadsfri studierådgivning

Våra studierådgivare har själva erfarenhet av utlandsstudier och hjälper dig gärna att besvara alla dina frågor kring val av land, kurser, boende och allt annat du har funderingar kring!

Kostnad och finansiering

Vad kostar det att studera utomlands och hur kan du finansera dina studier? Vi har koll på studiemedel, stipendier och kan berätta om hur det fungerar att arbeta vid sidan av dina utlandsstudier.
Finansiering

Val av utbildning

Vi har en hel del samarbetsuniversitet med ett brett utbud av kurser och utbildningar så chansen att du hittar dina drömstudier är stor!
Universitet

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...