{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.
Studera modedesign utomlands
Studera modedesign utomlands

Studera modedesign utomlands

Drömmer du om att designa exklusiva klänningar till röda mattan, söta barnkläder eller kostymer för teaterföreställningar? Ta chansen att gå en utbildning i modedesign utomlands!

Som modedesigner måste du ha en känsla för form, färg och material. Du tycker lika mycket om att arbeta kreativt som att hålla koll på de senaste trenderna. Som modedesigner är det viktigt att hitta inspiration, och det kan göras på många ställen - men det bästa är att gå på utställningar och modeshower för stora modeskaparna för att samla nya intryck. Detta är möjligt när du studerar utomlands!

Varför ska jag studera modedesign?

I textilindustrin är kläderna utformade med en tanke från insidan och ut. Som modedesigner deltar du i hela processen från idé till slutprodukt. Du lär dig att rita upp skisser av dina idéer och delta i beslutet om vilka modeller som ska skickas till produktion. Du hjälper du att sy provmodeller, lägger till korrigeringar och slutligen sätter en final touch på den färdiga designen.

Varför ska jag studera utomlands?

Du visar på en viljestyrka, självständighet och motivation genom att lämna din comfort zone i Sverige och ge dig iväg på studier utomlands. Du lär dig helt olika saker än du skulle hemma och under din vistelse kommer du att få goda vänner och relevant erfarenhet på ditt CV - det är alltid ett plus att studera utomlands! 

Sök efter universitet utomlands

Vill du veta mer?

Kostnadsfri studierådgivning

Våra studierådgivare har själva erfarenhet av utlandsstudier och hjälper dig gärna att besvara alla dina frågor kring val av land, kurser, boende och allt annat du har funderingar kring!
Personlig studierådgivning

Kostnad och finansiering

Vad kostar det att studera utomlands och hur kan du finansera dina studier? Vi har koll på studiemedel, stipendier och kan berätta om hur det fungerar att arbeta vid sidan av dina utlandsstudier.
Mer information

Val av utbildning

Vi har en hel del samarbetsuniversitet med ett brett utbud av kurser och utbildningar så chansen att du hittar dina drömstudier är stor!
Universitet

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...