{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.
Studera nätverk utomlands
Studera nätverk utomlands

Studera nätverk utomlands

Tycker du om att arbeta med automatisering och datorer och kan tänka dig att spendera din studietid utomlands? Som nätverks- eller systemadministratör är du den som tar hand om ledningen av datornätverket inom en organisation.

Under utbildningen i nätverkshantering leds kurserna av erfarna och expertlärare som kan det senaste inom utvecklingen av nätverkshantering. Kurser som ofta förekommer är:

  • Cloud computing
  • Dator- och nätverksteknik
  • Datakommunikation
  • System- och nätverkshantering
  • Säkerhet

Sök efter universitet utomlands

Vill du veta mer?

Kostnadsfri studierådgivning

Våra studierådgivare har själva erfarenhet av utlandsstudier och hjälper dig gärna att besvara alla dina frågor kring val av land, kurser, boende och allt annat du har funderingar kring!
Personlig studierådgivning

Kostnad och finansiering

Vad kostar det att studera utomlands och hur kan du finansera dina studier? Vi har koll på studiemedel, stipendier och kan berätta om hur det fungerar att arbeta vid sidan av dina utlandsstudier.
Mer information

Val av utbildning

Vi har en hel del samarbetsuniversitet med ett brett utbud av kurser och utbildningar så chansen att du hittar dina drömstudier är stor!
Universitet

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...