{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.
Studera oceanografi utomlands
Studera oceanografi utomlands

Studera oceanografi utomlands

Vill du studera havet och veta allt om naturfenomen? Då kan du studera oceanografi i exempelvis Australien eller på Hawaii i mitten av Stilla havet, häftigt!

Oceanografi är nära relaterat till klimat ocj meteorologi. Under dina studier får du bland annat:

  • Insikt i hur havsströmmarna påverkar klimatet, vad orsakar den stigande havsnivån och vilken påverkan detta har på exempelvis kustsystemet
  • Undersöka effekterna av klimatförändringar på korallrevet i Great Barrier Reef i Australien eller isen i Grönland
  • Lär dig beskriva cirkulationsmönster i atmosfär och hav och mäta likheter och skillnader i deras dynamik med hjälp av dator och/eller matematiska modeller

Det här är bara några exempel på vad du kommer få lära dig under en kurs i oceaonografi. Efter dina studier kommer du att vara utrustad med kunskaper och färdigheter för att samla, bearbeta och använda information om egenskaperna hos oceanerna, med mål att förstå och bevara de marina systemen.

Sök efter universitet utomlands

Vill du veta mer?

Kostnadsfri studierådgivning

Våra studierådgivare har själva erfarenhet av utlandsstudier och hjälper dig gärna att besvara alla dina frågor kring val av land, kurser, boende och allt annat du har funderingar kring!
Personlig studierådgivning

Kostnad och finansiering

Vad kostar det att studera utomlands och hur kan du finansera dina studier? Vi har koll på studiemedel, stipendier och kan berätta om hur det fungerar att arbeta vid sidan av dina utlandsstudier.
Mer information

Val av utbildning

Vi har en hel del samarbetsuniversitet med ett brett utbud av kurser och utbildningar så chansen att du hittar dina drömstudier är stor!
Universitet

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...