{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.
Studera programmering utomlands
Studera programmering utomlands

Studera programmering utomlands

Programmerare kan enkelt göra jobb över hela världen - och det kommer med säkerhet finnas ett behov att skickliga programmerare i framtiden!

Varför ska jag studera programmering?

Programmerare bygger och underhåller olika typer av IT-system. Det kan vara program för databaser, ordbehandling eller dataspel. Programmeraren kan både anställas av IT-systemleverantören eller i IT-avdelningen i det enskilda kundföretaget. Oavsett vad spelar programmerare en vikitig roll!

Varför studera utomlands?

Det finns gott om goda skäl att studera utomlands - särskilt inom IT. IT är en internationellt baserad vetenskap. Du ökar dina chanser till ett bra jobb utomlands och under vistelsen får du ny kunskap, knyter globala kontakter och relevant erfarenhet på ditt CV.

Sök efter universitet utomlands

Vill du vet mer om att studera programmering?

Kostnadsfri studierådgivning

Våra studierådgivare har själva erfarenhet av utlandsstudier och hjälper dig gärna att besvara alla dina frågor kring val av land, kurser, boende och allt annat du har funderingar kring!
Personlig studierådgivning

Kostnad och finansiering

Vad kostar det att studera utomlands och hur kan du finansera dina studier? Vi har koll på studiemedel, stipendier och kan berätta om hur det fungerar att arbeta vid sidan av dina utlandsstudier.
Mer information

Val av utbildning

Vi har en hel del samarbetsuniversitet med ett brett utbud av kurser och utbildningar så chansen att du hittar dina drömstudier är stor!
Universitet

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...