{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.
Studera religion utomlands
Studera religion utomlands

Studera religion utomlands

Det finns många religioner världen över - stora och små. Om du vill lära dig mer om främmande religioner är det en god idé att ta utbildningen utomlands. Hur förändras religionerna med tiden? Varför har några religioner så mycket makt? Och hur relaterar du till de många religiösa frågorna? Religion är en hel vetenskap.

Varför ska jag studera religionsvetenskap?

Du läser olika religiösa texter och ser på betydelsen av religion för människor idag, liksom den roll som religionen spelar i kulturmöten och skapandet av både nationella och etniska identiteter.

Du lär dig också att tolka och analysera religioner och religiösa fenomen i sitt kulturella och historiska sammanhang. Du studerar religion i en bred kulturhistoria och arbetar med den historiska utvecklingen av religioner, socialt läge och samtida utseende på grundval av religiösa texter, antropologiska beskrivningar och sociologiska studier.

Varför studera utomlands?

För att förstå världens religioner är det bästa att gå ut och träffa människor som har andra religiösa övertygelser och tankar om tro. Du lär dig mycket, får nya vänner i ett annat land och erfarenheter för livet.

Sök efter universitet utomlands

Vill du veta mer?

Kostnadsfri studierådgivning

Våra studierådgivare har själva erfarenhet av utlandsstudier och hjälper dig gärna att besvara alla dina frågor kring val av land, kurser, boende och allt annat du har funderingar kring!
Personlig stuiderådgivning

Kostnad och finansiering

Vad kostar det att studera utomlands och hur kan du finansera dina studier? Vi har koll på studiemedel, stipendier och kan berätta om hur det fungerar att arbeta vid sidan av dina utlandsstudier.
Mer information

Val av utbildning

Vi har en hel del samarbetsuniversitet med ett brett utbud av kurser och utbildningar så chansen att du hittar dina drömstudier är stor!
Universitet

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...