{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.
Studera socialt arbete utomlands
Studera socialt arbete utomlands

Studera socialt arbete utomlands

Vill du guida och hjälpa många olika människor och göra skillnad? En socialarbetare måste kunna prata med människor så att de känner sig hörda och respekterade för att sedan analysera mänskliga och psykologiska processer och översätter denna kunskap till handling.

Varför ska jag studera socialt arbete?

Arbetsrollen kräver att du tar flera roller som t.ex. handledare, rådgivare och samordnare. Arbetet kräver också en fördjupad kunskap om socialt arbete, juridik, samhällsvetenskap, psykologi och psykiatri. Det är alltså ett galet spännande ämne med mycket att lära!

Vad blir jag efter mina studier?

Oavsett om det rör sig om ekonomiska eller relationella problem, bostads- eller missbruksproblem, skolavbrott eller till exempel problem som beror på arbetslöshet, psykisk sjukdom eller ålderdom, kommer utbildningen lära dig att hjälpa kunder att komma tillbaka till samhället. Du kommer kunna arbeta på många olika typer av arbetsplatser, som exempelvis med:

  • Psykisk vård
  • Ungdomsvård
  • Socialt arbete med funktionshindrade
  • Äldreboende
  • Ett företags sociala arbete
  • Vård av alkohol- och drogmissbrukare

Sök efter universitet utomlands

Vill du veta mer?

Kostnadsfri studierådgivning

Våra studierådgivare har själva erfarenhet av utlandsstudier och hjälper dig gärna att besvara alla dina frågor kring val av land, kurser, boende och allt annat du har funderingar kring!
Personlig studierådgivning

Kostnad och finansiering

Vad kostar det att studera utomlands och hur kan du finansera dina studier? Vi har koll på studiemedel, stipendier och kan berätta om hur det fungerar att arbeta vid sidan av dina utlandsstudier.
Mer information

Val av utbildning

Vi har en hel del samarbetsuniversitet med ett brett utbud av kurser och utbildningar så chansen att du hittar dina drömstudier är stor!
Universitet

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...