{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.
Studera sociologi utomlands
Studera sociologi utomlands

Studera sociologi utomlands

Sociologi handlar om människan i förhållande till samhället. Sociologer arbetar brett med individer och grupper. Hur är det sociala livet kopplat och hur möter vi människor?

Som sociolog undersöker du beteende hos människor i samhället. Oavsett om det handlar om forskning över hela världen eller på mikronivå, som i familjen, i grannskapet eller i skolan. Du studerar social sammanhållning, solidaritet och om det finns ekonomiska eller sociala ojämlikheter. Du kan också undersöka vad som orsakar sociala förändringar hos människor,

Varför ska jag studera sociologi?

Sociologi är kortfattad vetenskapen om det sociala livet. Du studerar vad som händer när människor arbetar eller bor tillsammans. Du lär dig att hitta mönster och förklaringar om hur människor agerar i olika situationer. Du lär dig att beskriva och jämföra samhällen och bekanta dig med sociologiska teorier som kan förklara samhällets struktur och utveckling. En viktig del av studien är de verktyg som används för att undersöka sociala relationer, inklusive kvantitativa metoder och kvalitativa analyser, där du lär dig att göra intervjuer, fokusgrupper och fältarbete.

Sök efter universitet utomlands

Vill du veta mer?

Kostnadsfri studierådgivning

Våra studierådgivare har själva erfarenhet av utlandsstudier och hjälper dig gärna att besvara alla dina frågor kring val av land, kurser, boende och allt annat du har funderingar kring!
Personlig studierådgivning

Kostnad och finansiering

Vad kostar det att studera utomlands och hur kan du finansera dina studier? Vi har koll på studiemedel, stipendier och kan berätta om hur det fungerar att arbeta vid sidan av dina utlandsstudier.
Mer information

Val av utbildning

Vi har en hel del samarbetsuniversitet med ett brett utbud av kurser och utbildningar så chansen att du hittar dina drömstudier är stor!
Universitet

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...