{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.
Studera stadsplanering utomlands
Studera stadsplanering utomlands

Studera stadsplanering utomlands

Att hoppa på en utbildning inom stadsplanering tar dig ett steg närmare att designa framtidens stad i ett internationellt team! Här lär du dig allt om urban design – stadsdesign, fysisk planering och internationellt samarbete.

Vill du vara med och planera nya stadsdelar och bli mästare på att arbeta kreativt med datorritningar och skalmodeller? Arkitektur korsar gränserna och du har möjlighet att arbeta runt om i världen efter din examen, då är internationell erfarenhet ovärdelig! Vanliga ämnen inom stadsplanering är:

  • Stadsutvecklingsteknik
  • Fysisk planering
  • Urban design, analys och design
  • Hållbarhet
  • Områdesutveckling

Som stadsplanerare undersöker du den befintliga situationen i ett område, samråder med intressenter och bearbetar insikterna i en design som du sedan presenterar för kunden. Efter din examen i stadsplanering kan du arbeta på platser som:

  • Konsultföretag med inriktning stadsutveckling
  • Ingenjörsföretag
  • Bostadsföretag
  • Myndigheter

Sök efter universitet utomlands

Vill du veta mer?

Kostnadsfri studierådgivning

Våra studierådgivare har själva erfarenhet av utlandsstudier och hjälper dig gärna att besvara alla dina frågor kring val av land, kurser, boende och allt annat du har funderingar kring!
Personlig studierådgivning

Kostnad och finansiering

Vad kostar det att studera utomlands och hur kan du finansera dina studier? Vi har koll på studiemedel, stipendier och kan berätta om hur det fungerar att arbeta vid sidan av dina utlandsstudier.
Mer information

Val av utbildning

Vi har en hel del samarbetsuniversitet med ett brett utbud av kurser och utbildningar så chansen att du hittar dina drömstudier är stor!
Universitet

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...