{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.
Studera till lärare utomlands
Studera till lärare utomlands

Studera till lärare utomlands

Undervisning är grunden för all utbildning, och du kan som lärare sprida din kunskap i specifika ämnen. Har du alltid velat stå framför klassen och vill du överföra kunskap till andra människor? Då är lärare yrket för dig!

Varför ska jag studera till lärare utomlands?

Att vara lärare är ett varierat och utmanande jobb där du möter många olika människor. Du förbereder studiematerial och följer utvecklingen av dina elever. På programmet lär du dig att planera din undervisning både professionellt och pedagogiskt. Du lär dig om de ämnen du senare kommer lära ut och hur du ska förmedla din kunskap till barn och ungdomar på olika nivåer.

Varför studera utomlands?

Genom att ha utlandsstudier på ditt CV visar det att du är självständig och vågar ta dig utanför din comfort zone. Sen kommer du ju träffa på massor av nya vänner och kontakter världen över!

Sök efter universitet utomlands

Vill du veta mer om att plugga till lärare utomlands?

Kostnadsfri studierådgivning

Våra studierådgivare har själva erfarenhet av utlandsstudier och hjälper dig gärna att besvara alla dina frågor kring val av land, kurser, boende och allt annat du har funderingar kring!
Personlig studierådgivning

Kostnad och finansiering

Vad kostar det att studera utomlands och hur kan du finansera dina studier? Vi har koll på studiemedel, stipendier och kan berätta om hur det fungerar att arbeta vid sidan av dina utlandsstudier.
Mer information

Val av utbildning

Vi har en hel del samarbetsuniversitet med ett brett utbud av kurser och utbildningar så chansen att du hittar dina drömstudier är stor!
Universitet

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...