{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Marinbiologi

Studera marinbiologi utomlands
Studera marinbiologi utomlands

Studera marinbiologi utomlands

Är du fascinerad av livet i och runt havet och vill veta allt om dess flora och fauna? Då är studier i marinbiologi något för dig! När du studerar det marina utomlands får du fördelen att upptäcka mer av världen, vad sägs om forskning i Australiens vackra barriärrev eller fältarbete på Hawaii?

Varför ska jag studera marinbiologi?

Mer än 70% av jordens yta består av hav. Under utbildningen i marinbiologi studerar du allt om dessa ekosystem och om organismer som alger, koraller, plankton, fisk och sjögräs. Men du studerar också, till exempel, konsekvenserna på våra handlingar kring kustområdet, vilken torka eller ett överflöd av vatten som gör organismer eller vad oceanens roll är i klimatförändringen.

Efter dina studier kan du arbeta på ett forskningsinstitut eller inom den offentliga sektorn, till exempel inom utbildning, journalistik eller kommunikation.

Sök efter universitet utomlands

Vill du veta mer om att studera marinbiologi?

Kostnadsfri studierådgivning

Våra studierådgivare har själva erfarenhet av utlandsstudier och hjälper dig gärna att besvara alla dina frågor kring val av land, kurser, boende och allt annat du har funderingar kring!
Personlig studierådgivning

Kostnad och finansiering

Vad kostar det att studera utomlands och hur kan du finansera dina studier? Vi har koll på studiemedel, stipendier och kan berätta om hur det fungerar att arbeta vid sidan av dina utlandsstudier.
Mer information

Val av utbildning

Vi har en hel del samarbetsuniversitet med ett brett utbud av kurser och utbildningar så chansen att du hittar dina drömstudier är stor!
Universitet

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...