{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Marknadsföring

Studera marknadsföring utomlands
Studera marknadsföring utomlands

Studera marknadsföring utomlands

Är du nyfiken på vad som gör att människor väljer ett visst varumärke över ett annat? Marknadsföring är en av de viktigaste dragen i ett framgångsrikt företag. Studera marknadsföring utomlands för att få en mer inblick över hur världens olika marknader kan se ut.

Med tuff konkurrens är det viktigare än någonsin för ett företag att stå ut ur mängden, det finns därför ett ökande behov av duktiga marknadsförare. Samtidigt blir marknaden mer och mer internationellt inriktad och språkkunskaper och internationell erfarenhet blir allt mer eftertraktat. Att studera marknadsföring utomlands kommer därför vara en stor fördel när du letar efter ett jobb efter utbildningen.

Ämnen under en utbildning i marknadsföring

Vid val av att studera marknadsföring utomlands kan du välja om du vill ta en ren marknadsföringsutbildning, en med specialisering (t.ex. digital marknadsföring), eller en utbildning där du kombinerar marknadsföring med exempelvis mode eller reklam.
Marknadsföring erbjuds som fullständig examen (kandidat eller master) men det är också möjligt att ta individuella kurser eller terminer inom ämnet. Typiska ämnen inom marknadsföring kan vara:

  • Marknadskommunikation
  • Internationell marknadsföring
  • Varumärkespositionering
  • Konsumentbeteende
  • Ekonomi och säljledning
  • Strategisk marknadsföring

Vad blir jag efter min utbildning?

Med en kandidatexamen i marknadsföring kan du arbeta inom försäljning, marknadsföring, varumärkeshantering, reklam och PR inom såväl privat som offentlig sektor. Du kan välja att fokusera på ett jobb inom marknadsföring eller så kan du kombinera utbildningen med annan inriktning som turism, sport eller ledarskap. Typiska jobb du kan få efter en utbildning i marknadsföring:

  • Marknadsföringskonsulent
  • Kommunikatör
  • Onlinemarknadsförare
  • Marknadsanalytiker

Sök efter universitet utomlands

Vill du veta mer?

Kostnadsfri studierådgivning

Våra studierådgivare har själva erfarenhet av utlandsstudier och hjälper dig gärna att besvara alla dina frågor kring val av land, kurser, boende och allt annat du har funderingar kring!
Personlig studierådgivning

Kostnad och finasiering

Vad kostar det att studera utomlands och hur kan du finansera dina studier? Vi har koll på studiemedel, stipendier och kan berätta om hur det fungerar att arbeta vid sidan av dina utlandsstudier.
Mer information

Val av utbildning

Vi har en hel del samarbetsuniversitet med ett brett utbud av kurser och utbildningar så chansen att du hittar dina drömstudier är stor!
Universitet

Studenter berättar

Fler studentberättelser

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...