{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Näringslära

Studera näringslära utomlands
Studera näringslära utomlands

Studera näringslära utomlands

Studier i näringslära passar dig som är intresserad av hur kosten påverkar kropp och hälsa. Du kan välja att inrikta dig mot förebyggande näringslära eller behandling.

Nutritionslära involverar både praktiska och teoretiska ämnen i enlighet med det program du väljer. Under studietiden kommer du läsa ämnen som:

  • Anatomi
  • Fysiologi
  • Cellbiologi
  • Biokemi
  • Näring

Vad kan jag bli efter mina studier?

Vad du kan arbeta med efter studierna beror på vilket studieprogram du väljer. Om du väljer att inrikta dig till förebyggande närig kan du få ett jobb som nutritionist, näringskonsulent eller dietist. Väljer du att studera för att bli en klinisk nutritionist kan du arbeta på platser som:

  • Sjukhus
  • Din egen privata klinik
  • Kommuner
  • Livsmedels- och läkemedelsindustrin
  • Forsknings- och utbildningsinstitutioner

Fördelarna med att studera utomlands

Genom att studera näring utomlands har du internationell erfarenhet som gör det enklare för dig att få arbete utomlands när du har studerat. Dessutom kommer du att bli bekant med människor från hela världen under studietiden, vilket ger dig ett större nätverk och vänner för livet.

Sök efter universitet utomlands

Vill du veta mer?

Kostnadsfri studierådgivning

Våra studierådgivare har själva erfarenhet av utlandsstudier och hjälper dig gärna att besvara alla dina frågor kring val av land, kurser, boende och allt annat du har funderingar kring!
Personlig studierådgivning

Kostnad och finansiering

Vad kostar det att studera utomlands och hur kan du finansera dina studier? Vi har koll på studiemedel, stipendier och kan berätta om hur det fungerar att arbeta vid sidan av dina utlandsstudier.
Mer information

Val av utbildning

Vi har en hel del samarbetsuniversitet med ett brett utbud av kurser och utbildningar så chansen att du hittar dina drömstudier är stor!
Universitet

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...