{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Bamba Experience | Centralamerika

Res med Bamba Experience i Centralamerika
Frånpris per person
Vad ingår?
Få mer information & boka här
Res med Bamba Experience i Centralamerika

Mexiko, Belize, Guatemala, Nicaragua och Costa Rica. Centralamerika är en otroligt häftig plats och med ett hop on/hop off-busspass från Bamba Experience tar du dig flexibelt och självständigt runt i regionen för en billig peng.

Med Bamba Experience reser du tillsammans med andra backpackers till de coolaste destinationerna i Centralamerika. Som du kan se på kartan nedan kommer du inte missa något av Centralamerika med det här busspasset. De bekväma bussar är ditt främsta transportmedel och du kan ändra dina rutter och resedatum hur ofta och när du vill online. Att resa med Bamba Experience är perfekt för backpackers och till råga på allt kommer du med lätthet lära känna andra likasinnade resenärer längs vägarna.

Frågor om Bamba Experience i Centralamerika?

Boka då in dig på en kostnadsfri reserådgivning eller skicka iväg ett meddelande till oss så ser vi till att du får svar på alla dina frågor och funderingar.

Boka in en gratis reserådgivning

Skicka ett meddelande

Mer information

Här kan du resa med Bamba Experience i Mexiko och Centralamerika

Här kan du resa med Bamba Experience i Mexiko och Centralamerika

Vad ingår?

Beroende på vilken Bamba-rutt du väljer kan ditt busspass komma till att inkludera transport med inte bara buss utan även båt, tåg, flygplan, van, cykel, kanot, och till och med till fots. Varje pass erbjuder unika upplevelser som vi kan lova kommer ge dig minnen för livet.

Likasinnade medresenärer

Majoriteten av Bambas busspass och resor är skapta för den äventryliga och självständiga resenären. Faktum är att många resenärer anländer på egen hand och möter därefter likasinnade människor på bussarna, vandrarhemmen och under de många aktiviteterna som arrageras av Bamba.

Självständigt resande

Hop on/hop off-busspassen från Bamba kan i korta ordalag benämnas som ”självständiga”. Det här innebär att det inte finns någon reseledare som guidar dig genom de olika destinationerna, utan endast lokala guider för varje inkluderad upplevelse. Du kommer att resa självständigt och i din egen takt, ibland med kollektivtrafik eller i privat skytteltrafik. Summerat så kommer du inte att de facto delta i en gruppresa, men du kommer fortfarande ha chansen att träffa många likasinnade resenärer längs vägarna, på vandrarhem och under aktiviteter.

Inte endast resor med buss

När du reser med Bamba Experience kommer du inte endast transporter dig med buss utan du kan mycket väl befinna dig i kollektivtrafik, så väl som på en skumpig motordriven kanot, eller till och vandra till fots... möjligheterna är oändliga. Oavsett transportmedel kommer det att bli en minnesvärd upplevelse hela vägen från punkt A till punkt B.

Bamba Happiness Team

Alla transporter förbokas och inkluderar upplevelser. Vad du gör däremellan är helt upp till dig. Bamba Happiness Team kommer alltid att finnas tillgängliga för att hjälpa till och svara på eventuella frågor innan, under och efter resan.

Handplockade upplevelser

Busspassen inkluderar alla transporter samt handplockade upplevelser längs en bestämd rutt som du själv väljer. Boende ingår inte, vilket ger dig friheten att utforma resan utefter eget tempo och smak. Under resans gång kan du njuta av flexibiliten av att kunna göra ändringar av dina resdatum. Allt du behöver göra är att berätta för Bamba när du är redo att ta dig vidare till nästa destination, därefter sköter Bamba Happiness Team resten.

Boende i Centralamerika

Boende ingår inte i busspassen, du kan därför själv bestämma var du vill övernatta vilket ger dig riktigt mycket frihet att anpassa resan efter just dina önskemål. Om du behöver råd gällande boende eller endast några tips kan du dessutom får grymma råd samt en lista med rekommenderade boenden från Bamba Experience.

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...