Boka flyg

Type

Resenärer

Vuxna (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Barn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spädbarn under 2 år (inget säte)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Cabin Class

Detta fält behöver vara ifyllt

9 Endast valda datum Economy

Type

Resenärer

Vuxna (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Barn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spädbarn under 2 år (inget säte)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptionsDetta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Sök flyg

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Sök flyg

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Sök flyg
{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Bamba Experience | Sydamerika

Res med Bamba Experience i Sydamerika
Pris från* 4694 SEK
Frånpris per person
Vad ingår?
Res med Bamba Experience i Sydamerika

Från de dramatiska vyerna över Atacamaöknen i Chile till mäktiga Iguazu Falls i i Argentina och Brasilien. Med ett flexibelt och budgetvänligt busspass genom Sydamerika ser du till att inte missa kontinentens alla höjdpunkter.

Med Bamba Experience reser du tillsammans med andra backpackers till de coolaste destinationerna i Sydamerika. Som du kan se på kartan nedan kommer du inte missa något av Sydamerika med det här busspasset. De bekväma bussar är ditt främsta transportmedel och du kan ändra dina rutter och resedatum hur ofta och när du vill online. Att resa med Bamba Experience är perfekt för backpackers och till råga på allt kommer du med lätthet lära känna andra likasinnade resenärer längs vägarna.

Frågor om Bamba Experience?

Boka då in dig på en kostnadsfri reserådgivning eller skicka iväg ett meddelande till oss så ser vi till att du får svar på alla dina frågor och funderingar.

Boka in en gratis reserådgivning

Skicka ett meddelande

Självständigt resande

självständigt resande med Bamba Experience

Hop on/hop off-busspassen från Bamba kan i korta ordalag benämnas som ”självständiga”. Det här innebär att det inte finns någon reseledare som guidar dig genom de olika destinationerna, utan endast lokala guider för varje inkluderad upplevelse. Du kommer att resa självständigt och i din egen takt, ibland med kollektivtrafik eller i privat skytteltrafik. Summerat så kommer du inte att de facto delta i en gruppresa, men du kommer fortfarande ha chansen att träffa många likasinnade resenärer längs vägarna, på vandrarhem och under aktiviteter. Läs mer

Inte endast resor med buss

transportalternativ med Bamba Experience

När du reser med Bamba Experience kommer du inte endast transporter dig med buss utan du kan mycket väl befinna dig i kollektivtrafik, så väl som på en skumpig motordriven kanot, eller till och vandra till fots... möjligheterna är oändliga. Oavsett transportmedel kommer det att bli en minnesvärd upplevelse hela vägen från punkt A till punkt B. Läs mer

Bamba Happiness Team

Bamba Happiness Team

Alla transporter förbokas och inkluderar upplevelser. Vad du gör däremellan är helt upp till dig. Bamba Happiness Team kommer alltid att finnas tillgängliga för att hjälpa till och svara på eventuella frågor innan, under och efter resan. Läs mer

Handplockade upplevelser

Handplockade upplevelser med Bamba Experience

Busspassen inkluderar alla transporter samt handplockade upplevelser längs en bestämd rutt som du själv väljer. Boende ingår inte, vilket ger dig friheten att utforma resan utefter eget tempo och smak. Under resans gång kan du njuta av flexibiliten av att kunna göra ändringar av dina resdatum. Allt du behöver göra är att berätta för Bamba när du är redo att ta dig vidare till nästa destination, därefter sköter Bamba Happiness Team resten. Läs mer

Boende i Sydamerika

Boende i Sydamerika

Boende ingår inte i busspassen, du kan därför själv bestämma var du vill övernatta vilket ger dig riktigt mycket frihet att anpassa resan efter just dina önskemål. Om du behöver råd gällande boende eller endast några tips kan du dessutom får grymma råd samt en lista med rekommenderade boenden från Bamba Experience. Läs mer

Mer information

Här kan du resa med Bamba Experience i Sydamerika

Här kan du resa med Bamba Experience i Sydamerika

Vad ingår?

Beroende på vilken Bamba-rutt du väljer kan ditt busspass komma till att inkludera transport med inte bara buss utan även båt, tåg, flygplan, van, cykel, kanot, och till och med till fots. Varje pass erbjuder unika upplevelser som vi kan lova kommer ge dig minnen för livet.

Likasinnade medresenärer

Majoriteten av Bambas busspass och resor är skapta för den äventryliga och självständiga resenären. Faktum är att många resenärer anländer på egen hand och möter därefter likasinnade människor på bussarna, vandrarhemmen och under de många aktiviteterna som arrageras av Bamba.

Självständigt resande

Hop on/hop off-busspassen från Bamba kan i korta ordalag benämnas som ”självständiga”. Det här innebär att det inte finns någon reseledare som guidar dig genom de olika destinationerna, utan endast lokala guider för varje inkluderad upplevelse. Du kommer att resa självständigt och i din egen takt, ibland med kollektivtrafik eller i privat skytteltrafik. Summerat så kommer du inte att de facto delta i en gruppresa, men du kommer fortfarande ha chansen att träffa många likasinnade resenärer längs vägarna, på vandrarhem och under aktiviteter.

Inte endast resor med buss

När du reser med Bamba Experience kommer du inte endast transporter dig med buss utan du kan mycket väl befinna dig i kollektivtrafik, så väl som på en skumpig motordriven kanot, eller till och vandra till fots... möjligheterna är oändliga. Oavsett transportmedel kommer det att bli en minnesvärd upplevelse hela vägen från punkt A till punkt B.

Bamba Happiness Team

Alla transporter förbokas och inkluderar upplevelser. Vad du gör däremellan är helt upp till dig. Bamba Happiness Team kommer alltid att finnas tillgängliga för att hjälpa till och svara på eventuella frågor innan, under och efter resan.

Handplockade upplevelser

Busspassen inkluderar alla transporter samt handplockade upplevelser längs en bestämd rutt som du själv väljer. Boende ingår inte, vilket ger dig friheten att utforma resan utefter eget tempo och smak. Under resans gång kan du njuta av flexibiliten av att kunna göra ändringar av dina resdatum. Allt du behöver göra är att berätta för Bamba när du är redo att ta dig vidare till nästa destination, därefter sköter Bamba Happiness Team resten.

Boende i Sydamerika

Boende ingår inte i busspassen, du kan därför själv bestämma var du vill övernatta vilket ger dig riktigt mycket frihet att anpassa resan efter just dina önskemål. Om du behöver råd gällande boende eller endast några tips kan du dessutom får grymma råd samt en lista med rekommenderade boenden från Bamba Experience.

Vänligen fyll i alla fält

Oops! Nått gick fel, prova igen!

Stäng
Kontakta oss
Skriv till oss

Får du huvudvärk av tanken att hitta den bästa flygrutten, surfcampet, dykkursen eller hostlet? Låt oss göra grovjobbet åt dig! Du vet, det är lite som när en proffskock smakar på maten innan den serveras. Mejla oss och berätta vart du vill resa och vad du vill uppleva, så tar vi det därifrån. Vi sätter ihop ett personligt reseförslag åt dig - helt kostnadsfritt!

Detta fält behöver fyllas i
Detta fält behöver fyllas i

Äventyret börjar nu!

Vad roligt att du vill ut på äventyr! Har du angett till telefonnummer kommer vi att försöka slå dig en signal för att ställa lite frågor om vad du vill ha ut av resan. Därefter sätter vi ihop ett personligt reseförslag!

Spana in våra reseförslag som vi har satt ihop för att ge dig inspiration inför din resa. Precis som det låter, är det bara förslag på hur du kan kombinera olika destinationer och upplevelser. Vi hjälper dig alltid att sätta ihop ditt äventyr precis så som du vill ha det. Oavsett om du drömmer om paradisöar, safari eller att bestiga berg!

Följ oss också gärna på Instagram och TikTok för mer inspiration!

Det kan hända att våra mejl hamnar i spamfiltret – så kika där om du saknar svar från oss inom kort! 

OBS. Behöver du avboka din flygresa utanför våra öppettider behöver du även meddela och avboka din flygresa direkt hos flygbolaget, för att du ska ha möjlighet till återbetalning.

Vi hörs snart!

Teamet på KILROY

 

 

Du kommer att få en bekräftelse på mejl inom kort. {{email}}

Boka ett möte

Vill du snacka resor med oss? Boka in ett kostnadsfritt möte med en av våra reseexperter för att få hjälp att sätta ihop ett förslag för din nästa resa. Vi kan höras via videosamtal, telefon eller i vår butik i Stockholm. Vi kan ses måndag-fredag mellan kl. 10:00-18:00. Glöm inte att det är gratis att få ett personligt reseförslag av oss – du förbinder dig inte till något!

  • {{ officeOption }}
Detta fält behöver fyllas i

Äventyret börjar nu!

Vad kul att du vill snacka resor med oss! Vi återkommer till dig och bekräftar tid och plats inom kort.

Under tiden kan du spana in våra reseförslag som vi har satt ihop för att ge dig inspiration inför din resa. Precis som det låter, är detta bara förslag på hur du kan kombinera olika destinationer och upplevelser. Vi hjälper dig alltid att designa ditt äventyr precis så som du vill ha det. Oavsett om du drömmer om surfing, safari eller att bestiga berg!

Följ oss också gärna på Instagram och TikTok för mer inspiration!

Det kan hända att våra mejl hamnar i spamfiltret – så ta en titt där om du saknar svar från oss! 

OBS. Behöver du avboka din flygresa utanför våra öppettider behöver du även meddela och avboka din flygresa direkt hos flygbolaget, för att du ska ha möjlighet till återbetalning.

Vi hörs snart!

Teamet på KILROY

 

Du kommer att få en bekräftelse på mejl inom kort. {{email}}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...