{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Kiwi Experience

Kiwi Experience i Nya Zeeland
Pris från* 623 SEK
Frånpris per person
Vad ingår?
Kiwi Experience i Nya Zeeland

KIWI Experiences koncept i Nya Zeeland är enkelt - du reser med ett hop-on/hop-off-busspass tillsammans med andra unga resenärer och backpackers. Välj mellan 25 olika rutter och besök Nya Zeelands hot spots. Dessa busspass hittar du inte billigare någon annastans!

Kiwi Experiences nätverk med hop-on/hop-off-bussar förbinder dig med de bästa destinationerna i Nya Zeeland, såväl som hemliga platser som inte kan googlas fram.

Efter att du köpt ditt busspass från KIWI Experience har du 12 månader på dig att påbörja din resa. Efter den första resan med en av KIWIs bussar är ditt pass giltigt i 12 månader. Minimiåldern för att resa med KIWI Experience är 18 år. Det finns ingen övre åldersgräns men du reser främst med andra unga backpackers.

Hitta ditt perfekta busspass

Kiwi Experience har en gedigen uppsättning med olika typer av busspass som passar för alla typer av resenärer. När du väljer ditt pass är det en fördel att veta hur länge du tänkt stanna i Nya Zeeland. Fundera även över om du planerar att endast resa runt på Nordön, Sydön, eller båda öarna. Vi vet att det kan kännas relativt överväldigande att fatta den här typen av beslut, så snacka med oss om du är i behov av rådgivning och restips.

Låt inte minimumtiden begränsa dig

När du läser om busspassen från Kiwi kommer du att stöta på ”minimum restid”. Observera att detta endast är en uppskattning som ska ge dig ett hum om hur lång tid det tar att slutföra resan. Glöm inte att Kiwi har hop on/hop off-bussar så se till att nyttja ditt busspass till max. Det finns många busshållplatser där du generellt sett behöver spendera mer än en natt, så som Rotorua, Wellington och Abel Tasman. Låt din resrutt vara flexibel med en till två dagar och ta det som det kommer. Du vet aldrig vem du kommer att träffa längs vägarna, eller hur?

Planera i förväg

Nya Zeeland är ett oerhört populärt resmål och under sommaren är det full fart på turismen. Det kan till och med finnas fler människor än får under de soliga dagarna.. OK, vi kanske tog i lite mycket där, men du fattar vart vi vill komma. Sanningen är som sådan att om du vill uppleva alla de där platserna i Nya Zeeland du drömmer om är det ett måste att planera i förväg. Detta råd är extra viktigt om du inte har särskilt mycket flexibilitet att ändra resplanen spontant. Snacka med oss så hjälper vi dig gärna att sätta ihop en personlig resplan.

Lyssna på de guidande chaufförerna

De är locals (och absoluta legender) och är där för att hjälpa dig att få en oförglömlig resa. Var inte rädd för att ställa frågor. De vet vad de snacka om och kan landet och kulturen bättre än någon annan.

Glöm inte bort var du är

Kiwi Experience tar dig genom fjordar, glaciärer, vulkaner, vattenfall och två UNESCO-världsarvs, rättare sagt Tongariro National Park och Te Wahipounamu. Ta så många bilder du vill, men glöm inte bort att njuta av de hisnande naturscenerna du befinner dig mitt i.

HJÄLP!?

Känner du dig helt lost och har du ingen aning om vad vi pratat om de senaste textraderna? Olika busspass.. minsta restid.. planera din resa? Få inte panik! Hör av dig till oss så reder vi ut alla oklarheter - vi är ju trotsallt reseexperter!

Boka in en gratis reserådgivning

Skicka ett meddelande

Hur det funkar #1 Välj busspass och skräddarsy ditt äventyr

Res med buss i Nya Zeeland tillsammans med Kiwi Experience

Bestäm vad du vill bocka av på din bucket list och hur länge du vill resa innan du beslutar dig för vilket busspass från Kiwi Experience som är perfekt för dig. Det finns så många sätt du kan uppleva Nya Zeeland på, men bara ett sätt som är alldeles perfekt för dig. Påbörja planen av din resan genom att snacka med oss. Vi hjälper dig kostnadsfritt att ta fram din unika resrutt. Läs mer

Hur det funkar #2 Boka startdatum och påbörja resan

Res med buss i Nya Zeeland tillsammans med Kiwi Experience

När du har bestämt dig för din resväg berätta du för oss när du vill påbörja resan. Därefter är det bara att ta dig till Nya Zeeland för att hoppa ombord på bussen vid överenskommen busshållplats. På bussen kommer du att träffa din resgrupp bestående av likasinnade sköningar från hela världen. Kolla in de schemalagda pick-up-platserna och tidtabellerna i gratisappen från Kiwi Experience. Läs mer

Hur det funkar #3 Möt den guidande chauffören och få hjälp med boende

Res med buss i Nya Zeeland tillsammans med Kiwi Experience

Utrustade med unik kunskap om och passion för Nya Zeeland hjälper busschaufförerna dig att ta dig dit du vill, hitta platser för övernattning och rodda de bästa äventyren. Du kommer att ha en bädd reserverad inför den första natten som Kiwi Experience-resenär, därefter bokar du fortsatt boende genom din guidande busschaufför. På vissa platser kan du lyxa till det genom att uppgradera till ett eget rum. Läs mer

Hur det funkar #4 Boka aktiviteter och upplevelser

Res med buss i Nya Zeeland tillsammans med Kiwi Experience

Bussnätverket med hop on/hop off-bussar ger dig friheten att planera dina stopp dag för dag i förväg, eller för dig som vill anamma total spontanitet ändra din plan så ofta du vill. Busschauffören kan dessutom hjälpa dig med att boka aktiviteter under resans gång. Hur nice!? Läs mer

Hur det funkar #5 Ladda ner Kiwi Experience-appen

Res med buss i Nya Zeeland tillsammans med Kiwi Experience

Appen är tillgänglig i App Store och Google Play och är den ultimata guiden för din "Kiwi Experience" i Nya Zeeland. Den är det perfekta verktyget för att planera resan och kommer att vara otroligt praktisk väl framme i NZ. Ladda ner den och kicka igång äventyret! Läs mer

Mer information

Kiwi Experiences bussnätverk

Kiwi Experiences bussnätverk

Vad ingår?

 • Transport i bekväma och moderna
 • Informativ och underhållande guidning av chaufförerna
 • Hjälp med att boka aktiviteter och boende längs vägen
 • Exklusiva rabatter på aktiviteter
 • Promenader som tar dig till fantastiska fotolocations
 • Tillgång till Kiwi-appen

Fördelar:

 • Chans till livslånga vänskaper
 • Chaufförer som även agerar guider
 • Frihet att utforska
 • Unika upplevelser
 • Förslag på boende
 • Moderna bussar
 • Perfekt för dig som reser ensam
 • Grymt för äventyrsjunkies

Hur det funkar #1 Välj busspass och skräddarsy ditt äventyr

Bestäm vad du vill bocka av på din bucket list och hur länge du vill resa innan du beslutar dig för vilket busspass från Kiwi Experience som är perfekt för dig. Det finns så många sätt du kan uppleva Nya Zeeland på, men bara ett sätt som är alldeles perfekt för dig. Påbörja planen av din resan genom att snacka med oss. Vi hjälper dig kostnadsfritt att ta fram din unika resrutt.

Hur det funkar #2 Boka startdatum och påbörja resan

När du har bestämt dig för din resväg berätta du för oss när du vill påbörja resan. Därefter är det bara att ta dig till Nya Zeeland för att hoppa ombord på bussen vid överenskommen busshållplats. På bussen kommer du att träffa din resgrupp bestående av likasinnade sköningar från hela världen. Kolla in de schemalagda pick-up-platserna och tidtabellerna i gratisappen från Kiwi Experience.

Hur det funkar #3 Möt den guidande chauffören och få hjälp med boende

Utrustade med unik kunskap om och passion för Nya Zeeland hjälper busschaufförerna dig att ta dig dit du vill, hitta platser för övernattning och rodda de bästa äventyren. Du kommer att ha en bädd reserverad inför den första natten som Kiwi Experience-resenär, därefter bokar du fortsatt boende genom din guidande busschaufför. På vissa platser kan du lyxa till det genom att uppgradera till ett eget rum.

Hur det funkar #4 Boka aktiviteter och upplevelser

Bussnätverket med hop on/hop off-bussar ger dig friheten att planera dina stopp dag för dag i förväg, eller för dig som vill anamma total spontanitet ändra din plan så ofta du vill. Busschauffören kan dessutom hjälpa dig med att boka aktiviteter under resans gång. Hur nice!?

Hur det funkar #5 Ladda ner Kiwi Experience-appen

Appen är tillgänglig i App Store och Google Play och är den ultimata guiden för din "Kiwi Experience" i Nya Zeeland. Den är det perfekta verktyget för att planera resan och kommer att vara otroligt praktisk väl framme i NZ. Ladda ner den och kicka igång äventyret!

Vänligen fyll i alla fält

Oops! Nått gick fel, prova igen!

Stäng
Kontakta oss
Skriv till oss

Får du huvudvärk av tanken att hitta den bästa flygrutten, surfcampet, dykkursen eller hostlet? Låt oss göra grovjobbet åt dig! Du vet, det är lite som när en proffskock smakar på maten innan den serveras. Mejla oss och berätta vart du vill resa och vad du vill uppleva, så tar vi det därifrån. Vi sätter ihop ett personligt reseförslag åt dig - helt kostnadsfritt!

Detta fält behöver fyllas i
Detta fält behöver fyllas i

Äventyret börjar nu!

Vad roligt att du vill ut på äventyr! Har du angett till telefonnummer kommer vi att försöka slå dig en signal för att ställa lite frågor om vad du vill ha ut av resan. Därefter sätter vi ihop ett personligt reseförslag!

Spana in våra reseförslag som vi har satt ihop för att ge dig inspiration inför din resa. Precis som det låter, är det bara förslag på hur du kan kombinera olika destinationer och upplevelser. Vi hjälper dig alltid att sätta ihop ditt äventyr precis så som du vill ha det. Oavsett om du drömmer om paradisöar, safari eller att bestiga berg!

Följ oss också gärna på Instagram och TikTok för mer inspiration!

Det kan hända att våra mejl hamnar i spamfiltret – så kika där om du saknar svar från oss inom kort! 

OBS. Behöver du avboka din flygresa utanför våra öppettider behöver du även meddela och avboka din flygresa direkt hos flygbolaget, för att du ska ha möjlighet till återbetalning.

Vi hörs snart!

Teamet på KILROY

 

 

Du kommer att få en bekräftelse på mejl inom kort. {{email}}

Boka ett möte

Vill du snacka resor med oss? Boka in ett kostnadsfritt möte med en av våra reseexperter för att få hjälp att sätta ihop ett förslag för din nästa resa. Vi kan höras via videosamtal, telefon eller i vår butik i Stockholm. Vi kan ses måndag-fredag mellan kl. 10:00-18:00. Glöm inte att det är gratis att få ett personligt reseförslag av oss – du förbinder dig inte till något!

 • {{ officeOption }}
Detta fält behöver fyllas i

Äventyret börjar nu!

Vad kul att du vill snacka resor med oss! Vi återkommer till dig och bekräftar tid och plats inom kort.

Under tiden kan du spana in våra reseförslag som vi har satt ihop för att ge dig inspiration inför din resa. Precis som det låter, är detta bara förslag på hur du kan kombinera olika destinationer och upplevelser. Vi hjälper dig alltid att designa ditt äventyr precis så som du vill ha det. Oavsett om du drömmer om surfing, safari eller att bestiga berg!

Följ oss också gärna på Instagram och TikTok för mer inspiration!

Det kan hända att våra mejl hamnar i spamfiltret – så ta en titt där om du saknar svar från oss! 

OBS. Behöver du avboka din flygresa utanför våra öppettider behöver du även meddela och avboka din flygresa direkt hos flygbolaget, för att du ska ha möjlighet till återbetalning.

Vi hörs snart!

Teamet på KILROY

 

Du kommer att få en bekräftelse på mejl inom kort. {{email}}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...