{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Stray New Zealand

Busspass från Stray New Zealand
Pris från* 19421 SEK
Frånpris per person
Vad ingår?
Busspass från Stray New Zealand

Skaffa dig ett av de mest populära hop-on/hop-off-busspassen bland backpackers i Nya Zeeland och rulla från en ikonisk destination till nästa. De bästa rutterna har planerats i minsta detalj och inkluderar alla vilda must sees i Nya Zeeland. Din guidande chaufför kommer att styra upp det mesta åt dig, inklusive boende, vilket gör att det enda du behöver fokusera på är att ha det riktigt gött.

Det finns en uppsjö av busspass att välja på i Nya Zeeland. Om du är osäker på var du ska börja, läs vidare...

Stray New Zealand driver en stort bussnätverk som slingrar sig genom landet. Busspasset kallat "Everywhere Pass" är ultimat för dig som vill ha ett heltäckande äventyr genom hela Nya Zeeland. Resterande pass är utvalda etapper av den totala resrutten och perfekta för dig som inte har tid att se allt.

Hur många resdagar har du?

 • Om du har mindre än två veckor bör du välja att resa på antingen Nordön eller Sydön. Du kan alltid resa tillbaka en annan gång om du vill uppleva ön du valde att skippa.
 • Om du har 3-4 veckor bör du försöka se så mycket du kan med busspasset "Short Max Pass", Strays "loop"-pass. Alternativt resa från punkt A till punkt B, eller rättare sagt från Auckland till Christchurch, med busspasset "Short Moe Pass".
 • Har du ännu mer tid? Då bör du uppleva allt! Om du är i Nya Zeeland under oktober-april bör du överväga att välja busspasset "Everywhere Pass". Om du reser mellan maj-september väljer du istället "Maximus Pass" (detta då vissa etapper av "Everywhere Pass"-rutten endast är möjlig sommartid).
Mer information

Här kan du resa med Stray New Zealand

karta över resrutterna Stray opererar i Nya Zeeland

Varför resa med Stray i Nya Zeeland?

 • Res bortom turiststråken: Tillsammans med Stray kan du ta dig bortom turiststråken i Australien och uppleva platser och delta i aktiviteter du annars aldrig hade kunnat få vara med om.
 • Se och gör mer: Vanliga bussresor tar dig från A till B, men med Stray kommer du att få vara med om flera stopp och utflykter som du annars hade missat. De flesta aktiviterna och utflykterna är gratis!
 • Skräddarsy din resa: Busspassen låter dig resa spontant längs Australiens östkust vilket innebär att du kan skapa en resa som är helt baserat på dig. Välj vilka etapper av resrutten du vill hänga med på och stanna vid varje anhalt så länge du vill.
 • Inga bekymmer: Stray är som gjort för dig som vill slippa stressa. Du slipper att köra, navigera, fundera på vart du ska köra och var du ska stanna. Luta dig bara tillbaka och njut av resan.

Hur fungerar busspassen?

 1. Välj det busspass som passar dig
 2. Ta dig an resrutten under under hur lång/kort tid du vill
 3. Hoppa av bussen när du vill, var som helst och när som helst. Stanna till längre på någon plats, besök en vän eller rodda ett Working Holiday-visum för att arbeta ett tag.
 4. Därefter bokar du in dig på en återresa genom appen Stray Mate New Zealand (finns i App Store och på Google Play).

Så simpelt är det! Strays bussar kör flera gånger i veckan. Om du har begränsat med tid behöver du inte hoppa av alls utan endast se det som ett basic transportmedel, alternativ avklarar du resrutten under minimun antal dagar som rekommenderas. Genom att göra sistnämnda kommer du fortfarande att kunna njuta av enastående platser och unika attraktioner i Nya Zeeland.

Guidande busschaufförer

Alla bussar hos Stray körs utav fantastiska busschaufförer som delar med sig utav sådant som bara äkta Kiwis har koll på. Endast genom att sitta i bussen och lyssna på din guide kommer du att få med dig massor av information om Nya Zeelands kultur. Guiderna är ofta det resenärer lyfter upp som det bästa utav hela Stray-upplevelsen.

De guidande chaufförerna hjälper dig dessutom med att boka boende och aktiviteter längs vägarna, vilket innebär ännu en sak som du kan strycka från oroslistan.

Res bekvämt

Alla bussar hos Stray är moderna med luftkonditionering. Det rekommenderas att boka sittplatser i förväg under högsäsong (november till mars) då många reser med bussarna under denna period. Stray gör stopp vid mängder av otroliga platser längs vägen för att du ska få the full experience av Nya Zeelands vackra natur och kultur, inkluderat galna vattenfall, kortare naturskön promenader, smakprovning av lokala delikatesser och sjuka utsikter.

Boende

Boende ingår inte, men vid varje busstopp kommer en bädd finnas reserverad åt dig, vilket är något som är garanterat. När du reser med Stray behöver du därför aldrig oroa dig över boende. Du bokar med lätthet sovplatserna via Stray Mate-appen och betalar på plats. Strays utbud av boende inkluderar stugor, stugor och hostels. Bussen hämtar och släpper av dig utanför dessa boenden. Kan det blir mer bekvämt? We think not!

Aktiviteter

Aktiviteter ingår inte i busspassen från Stray, men snacka med chauffören på bussen, denne kan berätta om vad som är mest nice att göra vid den platsen ni befinner er. För att boka en aktivitet till ett rabatterat pris går du in på appen Stray Mate. På detta sätt betalar du endast för de aktivitet du faktiskt vill vara med på.

Giltigt under 12 månader

Busspassen "Freestyle" är giltiga i 12 månader från inköpsdatum. När din resa har påbörjats har du ytterligare 12 månader på dig innan busspasset blir ogiltigt. Med denna typen av pass kan du resa längs de flesta etapper fram och tillbaka.

Undantag för vissa resor: Alla etapper norr om Auckland, "Christchurch - Greymouth" samt "Rotorua till Auckland" kräver att återresa bokas via Strays bokningteam.

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...